“Fonds Līdzskaņa” izdod savu trešo dziesmu “Kāds”

Sadarbojoties mūziķiem Katrīnai Dimantai, Elizabetei Vētrai, Vitai Baļčunaitei, Aijai Barovskai, Anetei Korintei, Atim Zviedrim, Ingaram Viļumam, Rihardam Zaļupem, Reinim Briģim, kā arī mūzikas producentam Krišjānim Geidānam, tapusi dziesma “Kāds”, kas radīta ar mērķi palīdzēt nelaimē nonākušiem Latvijas mūziķiem.

Dziesma pati atnāca pie mums, nebija ilgi jādomā. Tā atnāca kā uz viena viļņa,” tā par dziesmu saka viena no tās autorēm un izpildītājām Katrīna Dimanta. Dziesma liek atcerēties, ka mums apkārt ir brīnišķīgi cilvēki, kuri vēlas palīdzēt un padot roku brīžos, kad esam nonākuši grūtībās. Tā atgādina, ka, lai vai cik grūti klātos, ir jāiet uz priekšu. Kā saka Katrīna: “Šī dziesma vienkārši atnāca un piepildīja pasauli.”

“Kāds” ir trešā “Fonda Līdzskaņa” labdarības mērķiem radītā dziesma, kas tapusi pērnā gada radošajā vasaras nometnē un tā pildīs svarīgu misiju – atbalstīs mūziķus, kuri ir devuši nozīmīgu pienesumu Latvijas mūzikas nozarei, bet saskārušies ar nopietnām veselības vai sadzīviskām problēmām. Šī mērķa vārdā 2018. gada nometnē vienuviet pulcējās ap 50 Latvijas mūziķu, kas kopā radīja 16 skaņdarbus. Šovasar nometne notiks jau trešo reizi.

Pateicoties mūziķu un līdzcilvēku atbalstam, “Fonds Līdzskaņa” sniedzis atbalstu jau 14 mūziķiem, tajā skaitā grupas “Līvi” taustiņinstrumentālistam Guntaram Muceniekam, vijolniekam Aleksandram Šlujevam un grupas “Eolika” solistam Dainim Dobelniekam.

”Esmu ļoti pateicīgs par to, ka šāds fonds ir izveidots. Tas ir ļoti svētīgs darbs. Pateicoties “Fondam Līdzskaņa”, kas sniedza atbalstu kājas protēzes iegādei, es tagad varu pilnvērtīgi pārvietoties un uzstāties. Paldies par to, ka esat un būsiet arī turpmāk,” par fondu saka Dainis Dobelnieks.

Foto:Māra Juberte

TOP Komentāri

avatar