Eiropas čempionāts pludmales volejbolā – pēdējā diena Jūrmalā

Svētdien, 20. septembrī Majoru pludmalē tika aizvadītas Eiropas čempionāta fināla spēles. Sieviešu duets no Šveices Joana Haidriha un Anuka Verže-Deprē sīvā cīņā pieveica vācietes Kimu Behrensu un Cinju Tilmanu un kļuva par Eiropas čempionēm. Vīru turnīrā zeltu izcīnīja vadošai duets no Norvēģijas Annešs Mūls un Kristians Sērums, pieveicot krievu duetu Vjačeslavu Krasiļņikovu un Oļegu Stojanovski. CEV Eiropas čempionāts pludmales volejbolā noteikti var atzīt par vienu no spēcīgākajiem turnīriem pasaulē šogad.

Dāmu turnīrā bronzas mačā ar rezultātu 2-0 uzvarēja krievietes Nadežda Makroguzova un Svetlana Holomina, kuras pārspēja čehietes Barboru Hermanovu un Markētu Slukovu. Savukārt 3. vietu vīriešu sacensībās ieguva vicečempioni no Itālijas Daniele Lupo un Paolo Nikolai, kuri uzvarēja krievu duetu Ņikitu Ļaminu un Tarasu Miskivu.

Jau vēstīts, ka mūsu Latvijas vadošie vīru dueti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kā arī dāmu duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka noslēdza savu dalību čempionātā, paliekot devītajā vietā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar