Edavārdi “Ko Tu par to teiksi”

Līdzīgi konkursam, dziesma aicina klausītāju padomāt par to, kāds ir viņa viedoklis par apkārt notiekošajām lietām un pasauli, kurā viņš atrodas. Par dziesmas muzikālo daļu ir parūpējies latviešu producents Corona beats, ierakstu un skaņas apstrādi nodrošināja Dirty Deal audio studija (DDA HQ). Dziesmas vizualizāciju veidoja Agris Čaurs.   

„Bieži vien vienaldzība mums ir kā personīga drošības sala, jo konkrēts viedoklis par kaut ko var uzlikt atbildību, aicināt darboties un likt izteikties. Mums ir dota iespēja redzēt, dzirdēt un izjust apkārtējo pasauli un tā nedrīkst palikt neizmantota. Ir svarīgi saprast to, ka katram ir tiesības nepiekrist, izteikties un veidot diskusiju,” dziesmu komentē Edavārdi.

“Un ko Tu par to saki?” ir jauno mediju konkurss jauniešiem, ar mērķi veicināt līdzdalību dialogā par sabiedrībai aktuālām tēmām, kā arī dotu iespēju attīstīt viedokļa formulēšanas un argumentēšanas prasmes. Katru mēnesi līdz pat septembrim tiek dota iespēja veidot stāstu foto, video, audio, teksta formātā par konkrētā mēneša tēmu. Katra mēneša labākie autori iegūs publicitāti portālu tīklā Pilsēta24 un Tvnet. Oriģinālāko darbu autori saņems mēneša honorārus 25 – 140 EUR vērtībā. 

Foto:publicitātes

TOP Komentāri

avatar