Dziedātājs Aivo Oskis sarūpējis īpašu pārsteigumu ģimenei

Laikā, kad atkal esam dažādu ierobežojumu varā, ir īpaši svarīgi censties gūt pozitīvas emocijas. Dziedātājs Aivo Oskis jau sācis gatavoties svētkiem un nolēmis šogad sarūpēt pārsteigumu ne tikai savai ģimenei, bet arī atbalstītājiem.

“Šobrīd, kad nedrīkstam ne tikties, ne svinēt svētkus kopā, satikt draugus un ģimeni, jo ir jāievēro noteiktie ierobežojumi, es izdomāju, ko varu darīt lietas labā, lai iepriecinātu savu ģimeni un klausītājus. Ziemassvētki ir mani mīļākie svētki, jo tos vienmēr pavadu kopā ar ģimeni. Lai kur mēs katrs nebūtu, šajos svētkos ik gadu sanākam kopā un baudām mirkli. Mums ir savas kopīgās tradīcijas un kopā vienmēr ir pasakaini brīži, jo ģimene ir mana lielākā vērtība. Šogad tas diemžēl nav iespējams, bet es izdomāju, ka varu sagādāt pārsteigumu ģimenei arī attālināti. Esmu iedziedājis savas ģimenes mīļākās Ziemassvētku dziesmas un līdz pat Ziemassvētku vakaram tās publicēšu savā “YouTube” kontā, aicinot arī jums ļauties šo svētku burvībai. Mēs nevaram tikties klātienē, taču varam būt kopā šajās dziesmās un varam kopā izdzīvot kā svētku gaidīšanas laiku, tā gūt neaizmirstami skaistu sajūtu arī šogad,” iedvesmo Aivo.

“Šis man ir ļoti liels un patīkams pārsteigums, ko šogad sagatavojis mans dēls. Gluži kā latviešu Maikls Bublē, kura dziesmas līdz šim bijušas neatņemama Ziemassvētku sastāvdaļa. Tagad man ir pašai savs Maikls Bublē,” sajūsmināta ir Aivo mamma.

Mūziķis ir sagatavojis sešas dziesmas gan latviešu, gan angļu valodā. Tās ir visiem labi zināmas un Ziemassvētku noskaņu raisošas. Pirmā no tām tika publicēta svētdien, Otrajā Adventē. Noklausieties “Jingle Bell Rock” Aivo Oska izpildījumā un gūstiet svētku sajūtu, kā arī gaidiet nākamās dziesmas, lai šo noskaņu nostiprinātu arvien vairāk. Dziesmas autori: James Ross Boothe un Joseph Carlton Beal, tās pēcapstrādi veicis Jānis Kalve, ģitāras partijas iespēlējis Kristens Kupčs, bet bungas Mārcis Briška.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar