Dziedātāja Sintija Ģēģere laiž klajā jaunu singlu un videoklipu

Dziedātāja Sintija Ģēģere šodien saviem klausītājiem nodod jaunu singlu “Domas Lido”, kā arī dziesmas videoklipu. Singls ir pieejams iTunes, Spotify un citās populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

“Skaņdarbu visvieglāk ir raksturot kā vieglu un gaisīgu. Dziesma radusies no manas personīgās pieredzes un to caurvij stāsts par to īpašo mirkli, kad prātā un sirdī esi pie kāda, ko patiesi mīli. Tāpēc arī videoklips tika veidots vieglā un gaišā vidē. To klausoties, iesaku visiem baudīt mirkli un mīlēt vairāk, ticēt sapņiem un nebaidīties no domu lidojuma,”  stāsta dziedātāja.

Dziesmas ieraksta tapšanā piedalījās vairāki mūziķi, to starpā ģitāra un aranžija Viesturs Melders, taustiņinstrumenti Jānis Jačmenkins, bungas Artūrs Strautmanis, bass Toms Kursītis, pūšaminstrumenti Benijs (Benny) Zeltkalis, Vilhems Logins un Reinis Puriņš. Skaņdarbu miksēja un māsterēja Toms Lisments.

Īpašs paldies no Sintijas Ģēģeres un komandas ir radošo ieceru realizēšanas telpai “Sūkņu Stacija”, kur notika videoklipa filmēšana. Videoklipa operators un montāžas direktors ir Daniels Veiss, savukārt gaismu tehniķis ir Edgars Kalniņš.

Sintija Ģēģere šobrīd aktīvi darbojas popa, džeza un fanka mūzikas žanros. …(kurā gadā?) nodibinājusi grupu “Sense of Motion”, kura izpilda fanka mūziku, kā arī rada savu oriģinālmūziku. Sintijai ir plaša pieredze piedaloties koncertprogrammās dažādos grupu sastāvos, kā arī sabiedrībā ir zināma kā dziedātāja dažādās šovu programmās Latvijā un kaimiņvalstīs.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar