Dzēriens, kas drīzumā izkonkurēs kafiju

„Mans jaunākais atklājums, kas noteikti kļūs par trendu, ir tēja no kafijas pupiņu čaumalām jeb ķiršapvalka. Tējai ir patīkama garša – ar žāvēto augļu un citrusa notīm, mežrozīšu un bišu vaska pieskaņu. Kā radīta vasarai! Nopietns konkurents kafijai,’’ stāsta daudzsološā pavāre Kristīne Strode.

Kristīne uzsver, ka labam pavāram nepārtraukti jāmeklē jaunas garšu kombinācijas. Šī gada konkursa ”Latvijas pavārs” dalībniekiem pavāre iesaka nebaidīties taujāt pēc padoma un slīpēt savas prasmes: „Kolīdz ir zināmas konkursa ēdienu obligātās sastāvdaļas, sāciet gatavot un aiciniet testētājus – gan pieredzējušus pavārus, gan vienkārši draugus. Pagatavojiet visus sešus ēdienus vismaz trīs reizes un ieklausieties viņu viedokļos!”

Pati Kristīne pēc padoma vēršas, kā viņa pati saka, pie skolotāja – šefpavāra Artūra Taškāna, kurš viņai iemācīja ne tikai disciplīnu un gatavošanas smalkumus, bet arī iedrošināja pieteikties konkursam „Latvijas Gada pavārs”. „Lai arī es pati sev neticēju, viņš teica, ka es to spēju!” – tā Kristīne.

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
??? Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
???
Viesis
???

Izklausās garšīgi! Būs jānobauda