Divos ugunsgrēkos Rīgā cieta septiņi cilvēki

Plkst. 12.18 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Avotu ielu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies piecstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ceturtā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas 10m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas izglāba trīs cilvēkus, kuri bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 13.26.

Plkst. 22.40 VUGD saņēma izsaukumu uz Dagdas ielu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamā mājā deg ceturtā stāva dzīvoklis 35m2 platībā un piektā stāva bēniņos deg jumta koka konstrukcijas 5m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 10 cilvēki, bet ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotajām telpām izglāba 11 cilvēkus, no kuriem četri bija cietuši un tika nodoti NMPD mediķiem. Plkst. 1.36 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības skaitītājs, elektrības stabs, dzīvojamās mājas ārsiena un siltinājums, dārza māja, divi šķūņi un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Mārupes novada Tīrainē un Parka ielā Daugavpilī, katrā no notikuma vietām no kokiem nocēla kaķus.

TOP Komentāri

avatar