“Dirty Deal Audio” gūst popularitāti ārpus Latvijas

Pēdējā brīža ietekmīgākais mūzikas portāls un interneta mūzikas video kanāls Noisey.com, kas sadarbībā ar Philips ir radījis projektu “You Need To Know This” ir pamanījis un izcēlis pašmāju elektroniskās mūzikas “Dirty Deal Audio” apvienību un publicē plašu interviju ar Kristapu Puķīti, DDA dibinātāju un vadītāju.

Dirty Deal Audio (DDA) ir ne tikai ierakstu kompānija, bet arī kopiena mūziķiem un māksliniekiem, kuri pulcējas, lai dalītos ar savu pieredzi un prasmēm, lai radītu nākamā līmeņa bītu mūziku un iedvesmotu, un atbalstīt viens otru un apkārtējos. Vienlaikus darbojas kā vēstniecība Latvijas bītmeikeriem un elektroniskās mūzikas mūziķiem, jo DDA ģimene ir diezgan liela un sadarbojas ar citu zemju elektroniskās mūzikas pārstāvjiem. DDA paspārnē atrodami tādi vārdi kā: Ashnikko, Niklāvz, Kodek, Oriole, Kristaps Ritms, TV Maskava, u.c. DDA mākslinieki regulāri uzstājas gan vietējos, gan kaimiņu rīkotajos pasākumos. Līdz ar jaunajām studijas un biroja telpām Brasā, Dirty Deal Audio ir arī apņēmības un optimisma pilni, virzīt savus māksliniekus uz ārvalstīm, apmeklējot dažādas konferences un veidojot sadarbības partnerus starp citu valstu elektroniskās mūzikas apvienībām.

“You Need To Know This” ir audiokompānijas Philips un Noisey projekts, kas atklāja sevi šogad ar manifestu: “Lai atcerētos tos laikus, kad patiesi iemīlējāmies dziesmā no pirmās reizes, vai kad nopirkām pirmo skaņu ierakstu un patiesi nodevāmies mūzikas izbaudīšānai, tika izveidots YNTKT. Projekts, kas palīdzētu atsijāt nebūtisko un atkal pievērstu apsestībai ar labu un kvalitatīvu mūziku. Šajā projektā netiks vajātas 15 minūšu slavas zvaigznes, lai pajautāju par brokastīm, bet gan ar rakstiem, video, interesantiem pasākumiem un, protams, pašu mūziku, dodot iespēju nonākt pie patiesi lieliskiem atklājumiem mūzikā.”

Noisey tika radīts 2011.gadā ar mērķi atrādīt muzikālo saturu no visas pasaules, sākot ar globāli atpazīstamiem makslinekiem līdz garāžas tipa grupām. 2012.gadā Noisey pievienojas Youtube komandai un, nu, ir otrais lielākais (tūlīt aiz Vevo) mūzikas kanāls šajā internetvietnē, veidojot šovus un piedāvājot skatītājiem uzzināt par to kas notiek ne tikai populārāko mūziķu vidū, bet arī starp mazāk zināmiem mūziķiem no visas pasaules.

Dirty Deal Audio

TOP Komentāri

avatar