«Dejo ar zvaigzni» šonedēļ pasaules hitu nedēļa

Jau šo svētdien plkst. 20.30 kanālā TV3 “Dejo ar zvaigzni” dalībnieki skatītājus pārsteigs ar dejām pie slavenu un visiem labi pazīstamu pasaules hitu mūzikas. Dalību šovā turpina septiņi pāri un vakara noslēgumā, kā ierasts, pārim, kas būs saņēmis zemāko žūrijas vērtējumu un skatītāju atbalstu, šovs būs jāpamet.

Pēc divām košām un arī mazliet spocīgām tiešraidēm, šonedēļ daudzi dalībnieki ir izvēlējušies klasiskus priekšnesumus, bet daļa turpinās pārsteigt skatītājus. Maksims un Liza dejos sambu ikoniskās filmas “Netīrās dejas” mūzikas pavadījumā, skatītājiem būs iespēja redzēt visleģendārāko no visām šīs filmas dejām. Mārcis un Estere dejos lēno valsi Eda Šīrana mūzikas pavadījumā.

Kašers un Paula dejos rumbu Vitnijas Hjūstones mūzikas pavadījumā, kurā būs iepīts stāsts par to, ka nekas uz šīs zemes nav nejaušība, arī cilvēki, kuri ienāk mūsu dzīvēs. Jānis un Olena pārsteigs ar tango Maikla Džeksona dziesmas pavadījumā. Bet Aminata un Maks dejos kvikstepu un skatītājus aizvedīs džeza kluba atmosfērā.

Elīna un Marts dejos džaivu, skatītājiem būs iespēja redzēt brīnumainas pārvērtības viņu izskatā, jo Elīna un Marts izdejos džaiva vēsturisko attīstību – būs gan mūzikas maiņa, gan arī tērpu maiņa. Savukārt Rūta un Viktors dejos lēno valsi. Pēc košajiem kino un Halovīnu nedēļas priekšnesumiem, viņi šonedēļ sola skatītājiem vienkārši skaistu deju.

Skaties gaidītāko un krāšņāko šovu “Dejo ar zvaigzni” svētdienu vakaros plkst. 20:30 kanālā TV3.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar