Dāvana sievietēm – bezmaksas auto tehniskā pārbaude

Kā liecina CSDD publiski pieejamie statistikas dati*, sieviešu autovadītāju īpatsvars Latvijā turpina pieaugt. No visiem jaunajiem autovadītājiem, kas apliecību ieguvuši 2013. gada laikā, 54,4% bija sievietes un tādējādi 2014. gada 1. janvārī kopējais sievietēm izsniegto un derīgo autovadītāja apliecību skaits sasniedza jau 40,5% no visa apliecību kopskaita. Lai īpaši godinātu daiļā dzimuma pārstāves pie auto stūres, t/c „Mols” 8. martā sievietēm autobraucējām dāvinās bezmaksas auto tehnisko pārbaudi un parkošanās meistarklases.

Šodien, 8.martā no plkst.12.00 līdz 17.00 t/c „Mols” autostāvvietā sievietes autovadītājas aicinātas izmantot iespēju bez maksas pārbaudīt sava auto tehnisko stāvokli. Auto eksperti no „Moller Auto Krasta” Volkswagen centra palīdzēs tikt galā ar ķēpīgajām tehnisko šķidrumu līmeņa pārbaudēm, kā arī automašīnas lukturu precīzu noregulēšanu. Tāpat eksperti pārbaudīs auto drošībai tik būtisko riepu spiediena un protektoru dziļuma atbilstību sezonas laikapstākļiem.

Rūpējoties par sievietēm autobraucējām un to labsajūtu ne tikai tirdzniecības centrā, bet arī tā auto stāvvietā, pasākuma laikā ikviena dāma bezmaksas varēs izmantot iespēju iegūt praktiskus veiklas parkošanās padomus. Ar ērtas auto novietošanas padomiem parkošanās meistarklasēs dalīsies „Drošas braukšanas poligona 333” pieredzējušie instruktori.

Pasākuma noslēgumā plkst. 17.00 dāmām un viņu pavadoņiem īpaša dāvana – šogad pirmais panākumiem bagātās Moto freestyle komandas „StuntFighters” šovs.


Brauc uz „MOLU” 8. martā un baudi īpašos svētku pārsteigumus

 

12.00 – 17.00 Autobraucējāmbezmaksas auto tehniskā pārbaude sadarbībā ar „Moller Auto Krasta” Volkswagen centru.

12.00 – 17.00 Parkošanās meistarklase sadarbībā ar „Drošas braukšanas poligonu 333”.

17.00 Aizraujošais Moto freestyle komandas „StuntFighters” šovs.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar