“Coyote Fly” aicina uz dzimšanas dienas ballīti

Septiņu gadu laikā klubs ir kļuvis par iecienītāko izklaides vietu Rīgā, un to novērtē ne tikai prasīgākie galvaspilsētas naktsdzīves baudītāji, bet arī tādas pasaules slavenības kā Xzibit, Eve, Dizzee Rascal, Tony Hawks, Jon Olsson, The Dudesons un daudzi citi.

“Septiņi gadi nav ne maz, ne daudz, tomēr tas ir kā atskaites punkts, lai izvērtētu paveikto. Coyote Fly veiksmes stāsts balstās uz nemitīgu attīstību, investīcijām un radošumu pilnīgi visās jomās. Domāju, ka tieši tādēļ esam spējuši realizēt tādu projektu kā dzīvesstila rallija Gumball 3000 oficiālo pasākumu Rīgā, kas atmiņā iespiedies ne tikai mums, bet arī visiem rallija dalībniekiem. Ar lepnumu varu citēt Gumball sadarbības partneru oficiālajā video teikto: “Ja debesīs būtu naktsklubs, tad tas noteikti būtu kā Coyote Fly. Tieši šādi vārdi ir milzīgs stimuls turpināt visu iesākto un strādāt ar vēl lielākiem apgriezieniem. Un mums ir lieli nākotnes plāni! Turpinām arī attīstīt kluba tehnisko pusi, uzlabojot skaņas un gaismas iekārtas, kā arī papildinot to ar jaunāko tehnoloģiju specefektiem, tādējādi padarot ikvienu šovu par unikālu,” stāsta kluba Coyote Fly līdzīpašnieks Oskars Skara.

“Mēs turpinām pērn iesākto tradīciju un šogad dzimšanas dienu svinēsim 70.gadu un Ostina Pauera stilā! Mūsu viesus priecēs gan “Pete Anderson & The Swamp Shakers”, uzburot tā laika īpašo atmosfēru, gan kluba himnas un dziesmu autori – Musiqq. Savukārt pēc atkārtotiem apmeklētāju lūgumiem, dāvāsim visiem grupas A-Eiropas uzstāšanos! Tie, kuri būs pacentušies un ievērojuši dress code, saņems pārsteigumus no bāra”, stāsta Coyote Fly pasākumu producents un DJ Gustavs Vītoliņš.

TOP Komentāri

avatar