Brīvdienās negadījumos cietuši vairāki bērni

Traģiskākais šīs nedēļas nogales negadījums notika sestdienas pēcpusdienā ap 15:30 Latgales reģiona Ilūkstes novadā. Tur automašīnas VW Passat vadītājs, 1986. gadā dzimis vīrietis, notrieca gājēju, 11 gadus vecu meiteni, kura vēlāk slimnīcā no gūtajām traumām mira. Pēc policijas sākotnējās informācijas vadītājs nav ticis galā ar automašīnas vadību, uzbraucis ceļa zīmei un 2002. gadā dzimušajai meitenei. 27 gadus vecā vīrieša – autovadītāja izelpā tika konstatētas 2,8 promiles alkohola.

Savukārt, piektdienas pēcpusdienā ap 14:30 Liepājā, Sakņu ielā deviņus gadus vecam zēnam uzbrauca pagaidām nenoskaidrota zaļas krāsas automašīna, kas pēc negadījuma no notikuma vietas aizbrauca. Zēns negadījumā guvis traumas, bet ārstēsies mājās. Arī Jūrmalā uz Tērbatas ielas piektdien automašīna uzbrauca nepilngadīgajam – 2007. gadā dzimis bērns izskrēja no kāpņu telpas uz ceļa braucamās daļas un pakļuva zem 1983. gadā dzimuša vīrieša vadītās automašīnas Toyota.

Svētdien, ap 20:00 vakarā Jūrmalā uz Ventspils šosejas automašīnas Mazda 626 vadītājs, 1956. gadā dzimis vīrietis, pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ uzbrauca uz labās puses ceļa nomales, iebrauca pretējā braukšanas joslā, apmeta kūleni un iebrauca pļavā.Negadījumā cieta divi 2001. gadā dzimuši zēni, kuri palīdzības sniegšanai tika nogādāti slimnīcā. Pēc tam – abi atlaisti mājās. Automašīnas vadītājs negadījuma brīdi nav bijis alkohola reibumā. Policija skaidros, vai negadījumā brīdī pasažieri bijuši piesprādzējušies.

Policija atkārtoti atgādina gan pieaugušajiem, gan vecākiem, gan bērniem, atrodoties ceļu satiksmē, vienmēr būt modriem un ievērot visus nepieciešamos drošības nosacījumus.

TOP Komentāri

avatar