Brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem vasarā Rīgā

Rīgas bērniem un jauniešiem vasaras brīvlaikā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) piedāvā bezmaksas brīvā laika pavadīšanas iespējas. Tās ir daudzveidīgas aktivitātes, kuras ar pašvaldības līdzfinansējumu rīko nevalstiskās organizācijas. 

  1. gada vasarā līdzfinansējumu saņēma 31 nevalstisko organizāciju projekts, kuriem Rīgas bērni un jaunieši varēs pieteikties vasaras mēnešos, sākot ar 29. jūniju. Tā būs iespēja izmantot savu brīvo laiku lietderīgi: sportiskām un radošām aktivitātēm, aizraujošiem piedzīvojumiem, personības izaugsmes un citām meistarklasēm.

Ar brīvā laika aktivitāšu sarakstu, kontakttālruņiem, norises vietu, kā arī ar norādi par projekta mērķauditoriju un plānotajām aktivitātēm var iepazīties tīmekļa vietnē izglitiba.riga.lv.  (pievienot saiti  https://izglitiba.riga.lv/lv/izglitiba?target=news_item&news_item=briva-laika-aktivitates-projekti-berniem-un-jauniesiem-vasaras-brivlaika-5360 )

Sarakstā publiskoti ne tikai projektu apraksti, norises vieta un laiks, bet arī atbildīgās personas kontaktinformācija, kas interesentiem ir jāizmanto, lai pieteiktos. 

Brīvā laika aktivitāšu konkursu organizē un koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Papildinformācija: Evija Pelša, RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes Jaunatnes nodaļas galvenā speciāliste, tālrunis 67181383.

 

TOP Komentāri

avatar