BK “Jēkabpils” uzvar BK “Tyco Rapla”

Pirmo spēli šajā gadā izlaida Rinalds Sirsniņš un Mihals Hlebovickis, abiem spēlētājiem ir konstatētas traumas. Lai arī Pāvels Veselovs tika iekļauts spēles sarakstā, uz laukuma viņš tā arī neizgāja. Basketbolists ilgāku laiku ārstēja traumu un spēles decembrī aizvadīja uz soliņa.

Spēles rezultātu atklāja „Tyco Rapla”, uz ko jēkabpilieši operatīvi atbildēja ar diviem precīziem metieniem, izvirzoties vadībā. Vadības grožus līdz pat spēles beigām „lūši” pretiniekiem neatdeva un meistarīgi kontrolēja visu spēles gaitu. Līdz pirmā puslaika beigām jēkabpilieši palielināja punktu starpību līdz +27 savā labā (47:20).

Otrajā puslaikā negaidītu pavērsienu spēlē vairs nebija, BK „Jēkabpils” turpināja veiksmīgi krāt punktus savā kontā. Mājinieki uzrādīja labākus spēles rezultātus nekā pretinieki visos spēles komponentos. Šajā spēles nogrieznī BK „Jēkabpils” sevi pierādīt izdevās jaunākajiem komandas spēlētājiem – Edgaram Lejam un Artim Arnītim, kuri šajā spēlē nospēlēja garākās minūtes laukumā savā karjerā līdz šim. Spēles beigās BK „Jēkabpils” pārsvars sasniedza maksimumu – plus 42. Spēle pret „Tyco Rapla” noslēdzās ar rezultātu 89:47.

Trojs Bārniss komandas labā guva 19 punktus, kā arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet pa 16 punktiem iekrāja Kamerons Randls un Mārtiņš Kravčenko. Tikmēr „Tyco Rapla” komandā neviens spēlētājs neguva vairāk par deviņiem punktiem.

„Nevajag pārvērtēt to, ko mēs šodien esam izdarījuši. Šī viennozīmīgi bija spēle, kas bija jāuzvar. Mēs vienkārši izdarījām to, kas mums bija jāizdara. Šī spēle šobrīd ir jāaizmirst, un visi spēki ir jākoncentrē uz svētdienas spēli. Ne savainojumi, ne saspringtais grafiks nedrīkst ietekmēt spēli pret BK „Valmiera”. Čaļi ir pietiekoši motivēti, mēs esam zaudējuši Valmierai divas reizes pēc kārtas, trešo zaudējumu, vēl pie tam mājās, neviens negrib piedzīvot. Mēs iziesim gatavi nevis cīņai, bet – karam! Mēs vēl nezinām par komandas sastāvu spēlē pret BK „Valmiera”. Rīt nāksim kopā un lemsim, runāsim, skatīsimies, kā jūtas traumētie un tad domāsim, ” tā aizvadīto un gaidāmo spēli pret BK „Valmiera” komentēja BK „Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris.

 BBL, 3. janvāris

Jēkabpils – Tyco Rapla 89:47 (23:15, 24:5, 21:12, 21:15)

Jēkabpils: Bārniss 19, Randls 16, Kravčenko 16, Virsis 10, Pozņaks 9, Aleksejevs 9, Arnītis 6, Leja 4.

Šobrīd BK „Jēkabpils” BBL atrodas trešajā vietā A grupas turnīra tabulā. Jēkabpilieši ir guvuši četras uzvaras no septiņām līdz šim aizvadītajām spēlēm BBL (4/3). Pirmo vietu ieņem „Pyrinto” (8/1), otro – „Dolphins” (5/3).

Nākamā spēle BBL jau šosvētdien, 5. janvārī, plkst. 18.00 BK “Jēkabpils” vs BK “Valmiera”, Jēkabpils SN.

Jāatgādina, BK „Jēkabpils” ir piedzīvojis divus zaudējumus pēc kārtas pret BK „Valmiera”. „Aldaris” Latvijas Basketbola līgā 22. decembra mačs izbraukumā pret valmieriešiem mums atnesa rūgtu zaudējumu – 80:85 BK „Valmiera” labā. Iepriekš, 10. decembrī Baltijas Basketbola līgā zaudējām ar rezultātu 67:95. Līdzjutēju atbalsts būs ļoti nozīmīgs – nāc un atbalsti savējos!

Informāciju sagatavoja:

Līva Stašule

BK „Jēkabpils”

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: multinews.lv

2

TOP Komentāri

avatar
2 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
wiilefrenks Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
frenks
Viesis
frenks

Nu tas tik bija mačs!!

wiile
Viesis
wiile

Rakstam trūkst atsauces…