BK “Jēkabpils” saņem apbalvojumus pasākumā “Sporta Laureāts 2013”

BK “Jēkabpils” saņēma apbalvojumus trīs nominācijās: “Jēkabpils Sporta Laureāts 2013” komandu sportā, gada treneris un skatītāju atbalstītākā komanda.

Nominācijas ,,Jēkabpils Sporta Laureāts 2013’’ komandu sportā saņēma uzbrucējs Mihals Hlebovickis, kurš BK “Jēkabpils” sastāvā aizvada jau otro sezonu un 2013. gada oktobra mēnesī tika atzīts par labāko basketbolistu Latvijas Basketbola līgā.

Gada trenera apbalvojumu saņēma BK “Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris. Galvenā trenera vadībā komanda savu pirmo sezonu Latvijas Basketbola līgā noslēdza 5.vietā, bet 2013./2014.sezonā komanda cīnās par medaļām, paralēli aizvadot savu pirmo sezonu Baltijas Basketbola līgā.

Nominācija ,,Skatītāju atbalstītākā komanda’’ – BK “Jēkabpils”. Komandas spēles kā Latvijas Basketbola līgā, tā arī Baltijas Basketbola līgā mājās tiek regulāri apmeklētas un tribīnes vienmēr ir bijušas piepildītas. Šobrīd jēkabpiliešiem neatņemama ikdienas sastāvdaļa ir spēļu apmeklēšana, kas priecē komandu. Un arvien augošais, skaļais skatītāju atbalsts ir nozīmīgs apstāklis komandas cīņas sparam pretī uzvarām, kā to vairākkārt ir atzinis BK “Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris.

“Patiess prieks un ļoti negaidīti. Mēs esam pietiekoši īsu laiku šeit, lai iegūtu šādu atzinību. Prieks, ka tas darbs, ko mēs ieguldam, ir novērtēts. Ir gods būt daļai no Jēkabpils sporta saeimas. Mēs protam to novērtēt, paldies!” komentēja Edgars Teteris.

Līva Stašule

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar