Bērziņa un Maņjakovs aicina uz Mātes dienas koncertu “Ziedi māmiņai”

Latvijas Nacionālā teātra aktieri Marija Bērziņa un Mārcis Maņjakovs ielūdz uz koncertu tiešraidē “Ziedi māmiņai” 10.maijā plkst. 18.00. 

“Man šķiet, ka būt mammai šajā ārkārtas laikā ir varonība. Bērnam ir jāvelta simtprocentīgi laiks, plus vēl jāatrod brīdis arī pārējai ģimenei un savam darbam. Domāju, ka liela daļa mammu šajā laikā ir sagurušas, jo ir taču tik grūti atrast kādu brīdi Sev. Mēs ar Mārci vēlamies iepriecināt mammas ar kādu jauku muzikālu pārsteigumu un sagādāt viņām kādu atelpas brīdi un pateikt viņām “Paldies!.” 

Savukārt Mārcis Maņjakovs piebilst: “Skaistāk, kā uzrakstījis Leons Briedis, nevar pateikt:  “Neļaujiet nosirmot mātēm, pasaulē šajā nekad. Sargājiet viņas ar saviem skatiem saulainiem!” Siltu Mātes dienu!”

Šobrīd koncerti un teātri nav iespējami, un neviens nezina, kad atkal varēsim pulcēties jebkādos pasākumos. Tāpēc Jaunais Muzikālais Teātris piedāvā skatītājiem unikālu iespēju izbaudīt īstu koncertu ar klātbūtnes sajūtu, labu skaņu un attēlu no savām mājām un savā datorā. Koncerts iecerēts kā kopābūšanas brīdis svētku dienā visiem tiešsaistē.  Šajā svētku koncertā skatītājiem būs iespēja tiešraidē tikties ar abiem lieliskajiem māksliniekiem, komunicēt ar viņiem un dalīties ar savām emocijām.

Koncertā skanēs skaistākās dziesmas no abu mākslinieku repertuāra, kā arī pārdomas un vēlējumi.

Ideja par koncertu radās pēc nesenās Nacionālā teātra izrādes “Kerija. Retrospekcija” translācijas. Bija redzams, ka tieši Mārča un Marijas atveidotie tēli (Kerija un Herstvuds) un dziedājums izpelnījās vislielāko skatītāju atzinību un ievērību. 

Koncerts var kļūt arī par lielisku dāvanu ikvienai māmiņai. Sirsnīgs piedzīvojumus, kuru var skatīties gan kopā, gan atsevišķi, gan kopīgi atsevišķi, jo mūsdienās jau gandrīz katrās mājās ir dators. Ilze, kura dzīvo Dānijā, pauž: “Vēlos šo koncertu noskatīties Dānijā, un ļoti gribu to darīt vienlaikus ar savu mammu, kura dzīvo Latvijā!”

 Biļetes uz koncertu tiešsaistē var iegādāties, atverot linku: 

https://www.facebook.com/events/248382149606352/

Biļetes uz koncertu (cena – 10 EUR) var iegādāties, veicot pārskaitījumu uz JM teātra kontu: (Rekvizīti: JM Teātris, Biedrība, REĢ.NR.40008278529, AS Citadele banka, LV72PARX0022952200001). Maksājumā mērķis – Ziedi māmiņai

Maksājuma uzdevumu un apmeklētāju Vārdu(s) Uzvārdu(s) (apstiprinājumu par izpildītu maksājumu) sūti uz e-pastu jmteatris@gmail.com 

Pieejas links koncerta tiešraidei tiks nosūtīts uz jūsu e-pastu! Apstiprināti grupā tiks tie, kas atsūtījuši savus vārdus. Koncerts Facebook slēgtajā grupā būs pieejams 1 nedēļu un skatāms atkārtoti.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar