Bērnu rīts ar neparastiem džungļu zvēriem filmā “Džungļu patruļa”

Pavasarīgā Bērnu rītā šo svētdien, 20. martā, plkst. 11.00 uz kinoteātra Kino Bize” ekrāna atgriezīsies iemīļotās animācijas filmas Džungļu patruļa” (2017) varoņi: pingvīntīģeris Moriss un viņa bīstamie pretinieki koala Igors un rokaspuiši paviāni. Pēc seansa bērnus sagaida tematiska radošā darbnīca. 

Latviski dublētā piedzīvojumu animācijas filma visai ģimenei vēsta par pingvīntīģeri Morisu, kurš kopā ar draugiem gādā, lai džungļos valdītu kārtība un miers. Viņu bīstamākie pretinieki ir koala Igors un viņa rokaspuiši paviāni, kuri kaļ plānus, kā izpostīt džungļus. 

Pēc seansa aicinām bērnus piebiedroties uz papīra džungļu ainavu radošo darbnīcu.

Jau piekto gadu Bērnu rīti norisinās katru otro svētdienu, aicinot bērnus piedzīvot kino skatīšanās brīnumu. Laipni lūgti kā mazi, tā arī lieli skatītāji, lai kopā veidotu atmiņā paliekošu kino pieredzi!

Apmeklējot kinoteātri, pieaugušajiem jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19, vīrusa pārslimošanas faktu. Pasākuma vietā jālieto sejas maska un jāievēro droša distance no pārējiem apmeklētājiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar