“Bermudu Divstūris” laiž klajā albumu un singlu ar Olgu Rajecku

Tuvojoties hitu karaļu “Bermudu Divstūris” vasaras koncerttūrei, grupa laidusi klajā tās otro singlu “Vidēji Glīts” kopā ar leģendāro latviešu estrādes dīvu Olgu Rajecku. Asprātīgais singls ir jau otrā dziesma no grupas jaunā albuma, kas klausītājiem būs pieejams jau no 26.maija.

Grupas trešajā studijas albumā “Vidēji Glīts” kopumā ir iekļautas desmit kompozīcijas starp kurām ir klausītāju atzinību jau ieguvusī dziesma “Freona meitene” un “Eirovīzijas” konkursa kandidātdziesma “BAD”. Studijas albuma lielākie hiti tapa jau vairāk nekā pirms diviem gadiem, lai iepriecinātu fanus grupas desmitgades jubilejā. Ņemot vērā tā brīža ierobežojums, tik grandiozu ballīti, kā iecerēts, nebija iespējams sarīkot, tādēļ brālēni nolēma svinības vērst plašumā, papildinot albumu ar trijiem, iespējams, šīs vasaras graujošākajiem hitiem, piedaloties grupas draugiem – bungu un dūdu grupai “Auļi”, grupai “Apvedceļš” un leģendārajai skatuves dīvai Olgai Rajeckai.

“Mūza mums nebija ilgi jāgaida, kā dziedam vienā no mūsu dziesmām: “Es spiež’ gāzi, citi spiež uz poda, kamēr tie maina robu, mēs tiem ieliekam kloķi.” Un tā arī ir – iepauzētos dzīves gadus lieki neesam tērējuši – aktīvi uzturējām mūsu rajončika kopienu, un iedvesma, kā tāda simpātiska dūdiņa, vienkārši nāca pretim. Jaunajā albumā dziedam par mīlestību, brālību un ballītes svarīgākajām sastāvdaļām. Koncerttūre būs graujoši LABA ballīte visas vasaras garumā, kur gaidīsim ikvienu, kurš ir noilgojies būt “Vidēji Glīts”,” sola brālēni Triceps un Biceps.

Albums “Vidēji Glīts” ir nosaukts par godu tā tituldziesmai, kas tapusi kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku. Līdz šim brālēnu albuma repertuāros dūdiņām netika atvēlēta īpaša vieta, bet nu puiši apgalvo, ka ir izauguši līdz tam, lai kāptu uz vienas skatuves ar leģendārāko dūdiņu Latvijā.

“Sadarbība ar Olgu ir nepārspējama, uzlādējoša un enerģijas pārpilna. Gluži kā pati māksliniece, kuras enerģija, humors un, protams, elegance mūsu grupai rada to skanējumu, par kuru līdz šim nemaz nenojautām. Tam pretim esam gājuši vairāk nekā desmit gadu, līdz beidzot sasniedzām to “zen”, kad varam teikt, ka bratuki ir tikuši līdz labākajai dūdiņai un tā viennozīmīgi ir Oldzīte,” tā grupa “Bermudu Divstūris”.

“Man ļoti patīk tas, ko puiši dara, un es esmu sajūsmā par katru satikšanos reizi, vai tas būtu koncertos, vai citur. Man ir patiesa cieņa un mīlestība pret grupas mūziku un enerģiju, ko tā rada, iekustinot katru no mums. Tādēļ es jūtos ļoti gandarīta, ka tieši mana balss tika izvēlēta šim asprātīgajam skaņdarbam. Vesels piedzīvojums bija dziesmas videoklipa tapšana – es ļoti badījos tam pat stāvēt blakus, bija izaicinoši, bet viss izdevās. Puiši vienmēr pieiet lietām ar humoru, vieglumu un cieņu vienam pret otru, kas darba procesā ir ļoti svarīgi. Un tagad, redzot rezultātu, esmu ļoti priecīga, jo viss ir tieši tā, kā plānots, un vēl labāk,” par sadarbību ar grupu “Bermudu Divstūris” stāsta Olga Rajecka.

Albums “Vidēji Glīts” jau no 26. maija būs pieejams visās mūzikas straumēšanas platformās -Spotify, Apple Music u.c., bet tūres koncertos to būs iespējams iegādāties uz vietas ierobežotā daudzumā.

Grupa koncerttūri aizvadīs deviņās Latvijas pilsētās, piedāvājot enerģisku un neaizmirstamu koncertšovu, uzlādējot tā apmeklētājus visām vasaras ballītēm. Iegādājies savu biļeti uz kādu no koncertiem Biļešu Paradīzes kasēs. Koncertu laikā būs arī ekskluzīva iespēja iegādāties jaunā albuma “Vidēji Glīts” merču – t-kreklus, cepures un CD.

Koncertu norises vietas:

  • 3.jūnijā Liepājā, koncertdārzā “Pūt Vējiņi”;
  • 5.jūnijā Rojā, Rojas Brīvdabas estrādē;
  • 10.jūnijā Jelgavā, brīvdabas koncertzālē “Mītava”;
  • 11.jūnijā Rēzeknē, Raiņa parka estrādē;
  • 18.jūnijā Alūksnē, Pilssalas estrādē;
  • 9.jūlijā Daugavpilī, Daugavpils cietokšņa “Inženieru arsenāla” pagalms;
  • 10.jūlijā Siguldā, Siguldas pilsdrupu estrādē.
  • 26.augustā Grobiņā, Grobiņas skolas stadionā;
  • 3.septembrī Rīgā, Andrejostas republikā.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar