Baltcom jauns klientu apkalpošanas centrs

Baltcom jaunā koncepta klientu centrs ievērojami pilnveidos klientu apkalpošanas servisu, dodot iespēju ikvienam ātri un kvalitatīvi uzzināt visu sev interesējošo informāciju par Baltcom uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem un testēt tos klātienē.

Baltcom valdes loceklis Gints Kiršteins: „Baltcom mērķtiecīgi strādā pie jaunu produktu, piedāvājumu un klientiem ērtu risinājumu izstrādes. Tāds ir arī jaunais Baltcom klientu servisa centrs, kura atklāšana iezīmē jaunu attiecību posmu Baltcom un klientu savstarpējā sadarbībā. Klientu apkalpošanas centrs vairs nebūs tikai klātienes konsultāciju un rēķinu nomaksas vieta, bet reāla iespēja izmēģināt darbībā Baltcom pakalpojumus uz dažādām ierīcēm, tostarp, mobilajiem tālruņiem un planšetēm.”

Baltcom ir ģimenei draudzīgs uzņēmums – klientu apkalpošanas centrā ir izveidots īpašs bērnu rotaļu stūrītis ar milzīgu sienas tāfeli. Klientu ērtībai ir pieejams arī bezmaksas wi-fi.

Baltcom perspektīvā klientu apkalpošanas centrā plāno attīstīt arī izglītojoša satura programmas, tehnoloģiju apmācības saviem klientiem, kā arī organizēt dažādus izglītojoši izklaidējošus tematiskos vakarus, piemēram, filmu vakarus u.c. pasākumus.

TOP Komentāri

avatar