Atklāta daudzfunkcionāla mācību telpa StartUp hotel

Mācību telpa, kas pietuvināta reāliem tūrisma pakalpojumu sniegšanas apstākļiem un veidota kā restorāna, viesnīcas numuriņa un recepcijas prototips, nozares profesionāļu vērtējumā atbilst četru zvaigzņu viesnīcas statusam.

Topošo speciālistu mācību telpas atklāšanā piedalījās augstskolas vadība un docētāji, viesmīlības jomā atzinību guvuši profesionāļi un viesnīcu vadītāji, kā arī augstskolas absolventi un studenti.

Lai iepazītos ar izveidoto mācību telpu, uz svētkiem ieradies bija Viesnīcu un restorānu centra direktors Edvīns Buka, kurš novērtēja projektā izpildītos viesnīcas standartus un prasības. Viņš secināja, ka piedāvātais pakalpojumu klāsts un telpas aprīkojums atbilst starptautiskiem viesnīcu standartiem ar četrām zvaigznēm, kas simboliski tika arī piešķirtas. 

Jāatzīmē, ka jaunā mācību telpa tapusi, augstskolai sadarbojoties ar  nozares uzņēmumiem un augstskolas tūrisma un viesmīlības studiju programmu absolventiem, kuri sarūpējuši gan mēbeles un interjera priekšmetus, gan galda piederumus, gan gultas veļu un citus restorānu un viesnīcu tekstila aksesuārus.

Augstskolas centienus sniegt topošajiem tūrisma un viesmīlības nozares speciālistiem mūsdienīgu, darba tirgus prasībām atbilstošu izglītību ir augsti novērtējusi tik prestiža starptautiskā organizācija kā ANO Pasaules tūrisma organizācija (UNWTO – UN World Tourism Organization), ko apliecina organizācijas ceturto reizi piešķirtā TedQual akreditācija Starptautiskā tūrisma fakultātes īstenotajai profesionālā bakalaura studiju programmai „Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība” un pirmo reizi profesionālā maģistra studiju programmai „Tūrisma stratēģiskā vadība” uz maksimālo laiku – četriem gadiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar