“Astro’n’out” izdod singlu “Multivitamīnu multipaka”

Grupa “Astro’n’out” nāk klajā ar jauno singlu “Multivitamīnu multipaka”, kas ir jau otrais plašāk atrādītais skaņdarbs no rudenī gaidāmā albuma. “Multivitamīnu multipaka” ir otrā dziesma no sestā studijas albuma. Tā seko pērnā gada oktobrī izdotajam singlam “Dejot trakāk”, kas veiksmīgi bija aizsniedzis Latvijas radio topu pirmās vietas.

“Es redzu jauno dziesmu kā tādu mūsdienu spoguļattēlu. Mazliet ar ironiju un pārspīlējumu, bet tā runā par aktuālo tendenci, ka mūsdienu “tu vari būt jebkas” laikā vairums no mums pārāk daudz uzņemas un tikai tad, kad nonāk vienu soli līdz izdegšanai, domā – kā lai “izkāpj laukā un aizmūk prom””, komentē grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

“Jaunais singls ir mazliet ārpus mūsu ierastā rokraksta un paši par to ļoti priecājamies. Bīts un teksta pamatdoma atnāca viegli dauzoties brīvā atmosfērā grupas radošajā izbraucienā Vidrižos. Līdzīgi kā lielākā daļa albuma topošā materiāla, arī šīs dziesmas tapšanas laikā uzsvars tika likts uz radošo brīvību darba procesā, apzināti ļaujoties jaunu muzikālo krāsu meklējumiem.”

Jaunā singla producents, tāpat kā dziesmai “Dejot trākāk” ir Rūdolfs Budze (DJ Rudd), miksu un māsteru veicis Jānis Šmēdiņš (“Fakts”).

Dziesmas video versiju veidojis grupas ģitārists Juris Kalnišs, foto un video autore – Jūlija Prohorenkova. Savukārt grafisko multivitamīnu multipakas simbolu veidojis mākslinieks Zigmunds Lapsa.

TOP Komentāri

avatar