Arstaruslmirus publisko video albuma tituldziesmai “Skatu punkti”

Iestājoties pavasarim, Arstarulsmirus publiskoja albumu ”Skatu punkti”, kas ir pirmais mūziķa albums no jaunā saturiskā virziena, ko mūziķis sauc par “Vēlējuma dziesmām”. Šodien tiek publiskots dziesmas “Skatu punkti” oficiālais video.

Albuma tituldziesmā ietverts albuma pamatvēstījums par tiekšanos caur personisko pieredzi un cieņpilnu mijiedarbību ar apkārtējiem dzīves procesu tvert plašāk, pilnīgāk un dziļāk. Piedziedājuma mantriskā stilistika ir spilgts “Vēlējuma dziesmu” saturiskā virziena paraugs, kurā akcents tiek likts uz tādiem ideāliem kā empātija, savstarpējs atbalsts un sadarbība. Šīs vērtības tiek pasvītrotas arī dziesmas noslēguma daļā, paužot uz sadarbību vērstu attieksmi jeb centību no, reizēm tik automātiskā, ieraduma reaģēt ar vārdiem – “jā, bet…” pāriet uz savstarpēji papildinošu nostāju – “jā, un”.

“Dziesma “Skatu punkti” tika veidota vairāk kā “tautas dziesma”, kas ir domāta, lai varētu sadziedāties kopā ar klausītājiem. Tāpēc domājot par dziesmas vizualizāciju, vēlējāmies izmantot animētu teksta video formātu, lai akcentētu tieši dziesmas tekstus. Un lai tādā veidā palīdzētu klausītājam vieglāt uztvert dziesmas vēstījumu jau ar pirmo reizi, “stāsta Arstarulsmirus.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar