Ansis Klintsons kopā ar Prāta Vētras Viļumu piedāvā jaunu dziesmu

Ansis Klintsons šobrīd plašāk ir pazīstams, kā kādreizējās grupas Logo solists un visiem labi zināmās dziesmas “Man Nav Kauns” autors un izpildītājs. Daudzi arī viņu ir ievērojuši kā TV3 laikaveci un radio Capital FM balsi, taču nu ir pienācis laiks viņu atpazīt arī kā jaunās grupas NLO solistu.

Jaunam gadam sākoties, NLO sevi piesaka ar savu jauno singlu – Zirgi. Gan dziesmas vārdu, gan mūzikas autors ir pats Ansis. Viņš arī dziesmā ir iespēlējis akustiskās ģitāras un sintezatoru. “Dziesma radās pie Juglas ezera, domājot par dzīvi un tās neapturamo plūdumu,” stāsta Ansis, Tā ir asociatīvās dzejas darbs – kad ezers ir maigs un mierīgs, tā spogulī kaut kas tomēr viļņojas, un  tad Tu sajūti tikko nopļautās zāles smaržu, laimīgās dzīves garšu, bet sekundes tikai skrien, skrien, skrien…laiku kopā sien. Sekundes un minūtes ir kā mazi rokturīši laikam, lai to varētu saskaitīt, apjaust un iegrāmatot dzīves plūdumā”.

Dziesmā ir dzirdamas ģitāras partijas no Matīsa Jākobsona. Liela loma dziesmas tapšanā ir arī Ingaram Viļumam (Prāta Vētras basģitārists), kurš Ansim palīdzēja ar aranžēšanu, atmosfēriskām sintezatoru partijām un arī ar savu pieredzi un skanējuma redzējumu. Protams, Viļums piedalījās arī dziesmas tapšanā, iespēlējot 1/3 basa partiju, bet pārējās 2/3 iespēlēja Tīna Tilčika. Abu basģitāristu tembri tik labi saskanēja, ka dziesmas producenti Jānis Kalve kopā ar Lotaru Lodziņu nevarēja izlemt, kuru basu paturēt dziesmā, tāpēc šajā skaņdarbā ir dzirdams divu basistu kopdarbs. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar