“Andromeda Mega Express Orchestra” koncerts Rīgā

28.novembrī, Kongresu Namā plkst. 19.00 “Andromeda Mega Express Orchestra”!

Multikulturālā 18 mūziķu apvienība no Berlīnes atzīst, ka ar nepacietību gaida uzstāšanos Rīgā, kas, viņuprāt, ir dinamiska un mainīga pilsēta, pilna radošu un aktīvu jauniešu. Orķestris uzskata, ka tas ir pagodinājums – uzstaties tik lieliska festivāla kā “Rīgas Ritmi” ietvaros. Apvienība arī cer, ka latviešu publikai patiks viņu mūzika, piebilstot, ka vienmēr cenšas pārsteigt publiku un ir priecīgi arī, ja publika pārsteidz tos.

Klausies apvienības vēstījumu par “Varavīksnes Karotāju” – https://soundcloud.com/andromedameo/andromeda-mega-express-9

Orķestris ir sajūsmā par iespēju uzstāties Rīgas Kongresu namā, kas savā ziņā ir neviennozīmīgi vērtējams padomju arhitektūras piemineklis pašā Rīgas sirdī. Andromeda Mega Express Orchestra izmanto katru izdevību un iespēju uzstāties neordinārās vietās, sākot ar pamestiem peldbaseiniem līdz pat filharmonijām un operām, kā arī visdažādākajām koncertzālēm.

Lai arī orķestra attieksme reizēm ir rotaļīga un pat jancīga, tā uzstāšanās nekad nevar tikt nosaukta par vieglprātīgu izklaidi.

Mūziķis, publicists un ierakstu kompānijas “Emphase Records” vadītājs Gvido Mobius (Guido Möbius) par apvienības otro albumu “BUM BUM”, ko 2012.gadā izdeva ierakstu kompānija “alien transistor”, saka: “Tikko klausītāju (“Bum Bum”) skaņdarbos piesaista kāda noskaņa, melodija vai harmonija, uzreiz nezināma balss no pilnīgi citas skaņu pasaules to atkal izsit no ritma. Klausītājam neatliek laika nupat dzirdētā saprašanai vai iereģistrēšanai atmiņās, jo orķestra mūzika jau atkal to uznes galvu reibinošos augstumos.”

Pārfrāzējot – tā var nogurt tikai no svētkiem, kas arī ir “Andromeda Mega Express Orchestra” koncerta piedzīvojums!

TOP Komentāri

avatar