Aktieris Kaspars Dumburs ar grupu izdod singlu “Lemon Peach”

Radošā apvienība “Kapelmeistars Group” laiž klajā singlu “Lemon Peach”. Enerģiskajam skaņdarbam tapis arī psihodēlisks video.

“Auglis ir visa dzīvā pamatā. Auglis baro un dziedē. Auglī dzimst sēkla nākamajam auglim. Auglis dod dzīvību. Un mēs svinam šo dzīvību ar deju un dziesmu,” norāda Kaspars.

Dziesma “Lemon Peach” klausītājiem ļauj izbaudīt ne tikai dalībnieku vokālo sniegumu, bet arī novērtēt viņu horeogrāfijas prasmes. Vienlaikus grupas dalībnieki norāda, ka, radot skaņdarbus, viņi nevadās pēc mūzikas likumiem, bet gan mēģina pārsteigt sevi, lai interesanti būt nevien klausītājiem, bet arī pašiem.

Singls “Lemon peach” tapis “Netīrās cilpas” ierakstu studijā. Videoklips uzņemts vairākās lokācijās Rīgā: Dzegužkalnā, Ķīpsalā, Mežaparkā un Voleros. Filmēšana notikusi naktīs, tādejādi pēcapstrādē akcentējot gaismu un krāsu saspēli. Vizuālā noformējuma autors ir jaunais videomākslinieks Andrejs Baida.

Radošās apvienības “Kapelmeistars Group” dalībnieki ir klasesbiedri, kuri pirms vairākiem gadiem satikās savā skolā Jūrmalas 1. ģimnāzijā. Puiši sāka darboties pašu izveidotā mūzikas žanrā – “opposite pop”. 2017. gadā grupa debitēja ar savu pirmo albumu “Raimons Pauls nav latvietis”. Grupas pamatsastāvā darbojas trīs brīvi domājošas personības: Krūmvēvers (Edgars Polis), Kasio Peiss jeb aktieris Kaspars Dumburs un Dj Sisna (Ansis Kolmanis a.k.a ansis), kurš šogad laurus plūca Latvijas Mūzikas gada balvā.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar