Aizvadīts jau septītais Stipro skrējiens

Visas dienas garumā kinopilsētā “Cinevilla” valdīja pozītīvs noskaņojums, jo visus dalībniekus vienoja azarts, sporta prieks un gandarījums par paveikto. Skrējēji, kā vienmēr, bija ļoti saliedēti, izpalīdzīgi un visi kā viens sasniedza finiša līniju, neskatoties uz grūtībām, ar kurām bija jāsaskaras trasē, pārvarot šķēršļus un cīnoties ar sevi.

Pirmo reizi šogad dalībnieki sacentās elites un masu grupā, nodalot profesionālus sportistus un Stipro skrējiena entuziastus, kuri piedalās, lai pierādītu sev, ka to spēj. Uzvaras laurus elites grupā plūca Elīna Kārkliņa un Artjoms Rekuņenko, kurš Stipro skrējienā 1.vietu izcīna jau otro gadu pēc kārtas, bet biedrības “Stop Drugs” četrotne, kuras sastāvā bija daudzkārtējie šī pasākuma uzvarētāji Jolanta Liepiņa, Agris Brantevics, Kristaps Bērziņš un Maigurs Ozoliņš, bija labākā komandu ieskaitē.

Masu grupā uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Laura Skukauska, Zanda Mihailova, Zanda Smikarste. Vīriešu konkurencē stiprākais izrādījās Juris Ziemelis, bet 1.vietu ieguva komanda  ar nosaukumu “SK Katrīna”.

Stipro skrējienā stiprākās pašvaldības titulu izcīnīja Brocēnu novads, Nacionālo Aizsardzības akadēmiju atzina par spēcīgāko starp augstskolām, bet SIA “Bestlīzings” jau vairākus gadus pēc kārtas ir labākais uzņēmumu konkurencē.

Pieaugušie startēja Stipro skrējienā, bet ģimenes ar bērniem varēja atpūsties, piedaloties Mazo stipro skrējienā. Tajā bērniem ar vecāku palīdzību bijā jātiek pāri stikla kalnam, jālec riepu klasītes, jālien un jāskrien. Finišā visi mazie stiprinieki saņēma goda rakstu un dažādus gardumus.

Stipro skrējiens šogad norisinājās jau septīto reizi un to organizē par godu Neatkarības atjaunošanas gadadienai, lai dotu iespēju stipriem cilvēkiem netradicionālā veidā svinēt svētkus. Tas ir Baltijā vienīgais un Austrumeiropā pirmais šāda veida masu izturības skrējiens.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar