Aiztur auskaru zagļus

Šā gada aprīļa un maija mēnešos Rīgas pilsētas teritorijā pret vairākām sievietēm tika veiktas laupīšanas, kur no ausīm tika izrauti auskari.

Maija otrajā pusē policijas darbiniekiem, veicot operatīvos izmeklēšanas pasākumus, izdevās aizturēt divas iespējamās vainīgās personas. Aizturētie ir 1975.un 1983.gadā dzimuši vīrieši, kuri šobrīd atrodas apcietinājumā.

Tāpat maijā un aprīlī tika atrasti un izņemti vairāki zelta auskari, kurus laupītāji jau bija ieķīlājuši Rīgas lombardos. Daļu no izņemtajiem auskariem cietušās sievietes atpazina kā savējos, taču trīs pāri auskaru netika atpazīti, tādēļ tie meklē savu likumīgo īpašnieku.

 

Valsts policijas Kriminālpolicijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šie vīrieši varētu būt pastrādājuši vēl citus noziegumus. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamo vīriešu pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 22028529, 67208029 vai 110 – vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī. Kā arī policijas darbinieki lūdz atsaukties attēlā redzamo rotaslietu īpašnieces, zvanot jau uz iepriekš norādītajiem telefona numuriem.

TOP Komentāri

avatar