Ainars Virga izdod dziesmu “Ja tev sāp”

Ainars Virga jau gatavojas lielkoncertam “Kādā brīnišķā dienā”, kas 6.aprīlī – tieši viņa 50. dzimšanas dienā – notiks Liepājas Olimpiskajā hallē.

Līdz tam leģendārais Līvu mūziķis plāno izdot savu pirmo solo albumu. Albumu, tāpat kā jubilejas koncertu sauks “Kādā brīnišķā dienā”, bet tā apakšvirsraksts būs “Dziesmas par dzīvi un mīlestību”. Pie tā veidošanas Ainars šobrīd strādā dažādās ierakstu studijās Liepājā un Rīgā.

Šodien Ainars sadarbībā ar ierakstu kompāniju “Mikrofona ieraksti” publicē savu jaunāko dziesmu “Ja tev sāp”, kura ir ļoti personiska un stāsta par viņa šī brīža sajūtām, sāpēm un cīņu, kas jāizcīna, lai varētu darīt savu sirdslietu – būt uz skatuves un muzicēt.

Ainars Virga: “Lai arī ar Guntaru Raču pēdējā laikā netiekamies tik bieži kā agrāk, dziesmas tekstā viņš kārtējo reizi ir pateicis visas manas šī brīža sajūtas. Šis ir mans dvēseles kliedziens, manas sajūtas un mans stāsts. Pēc ilgiem laikiem man pašam šķiet, ka viss ir izdevies tieši tā, kā vēlējos.”

Lai pārliecinātos par Ainara vārdu patiesumu, atliek vien noklausīties ģitāras solo dziesmas vidusdaļā.

Tas ir vecais, labais Virga. Viņš ir atgriezies.

Dziesma ierakstīta Kristapa Sudmaļa studijā Liepājā kopā ar Virga Hard Orchestra mūziķiem, bet gala mikss veikts “Labo ierakstu studijā” Rīgā, sadarbībā ar producentu Jāni Kalvi.

TOP Komentāri

avatar