Ainars Bumbieris izdod maksi singlu „Lai burvji buras”

Četras jau Latvijā zināmas un klausītāju iemīļotas dziesmas, “Lai burvji buras” karaoke versija, kā arī vēl nedzirdēta dziesma “Solījums Tev”. Visu albumā iekļauto dziesmu teksta un mūzikas autors ir Artūrs Mangulis. Dziesmas ierakstītas un aranžētas  Rolanda Makarska “Roland Records” studijā Rīgā. Maxi singla dizains veidots tipogrāfijā McĀbols.

Ainara Bumbiera otrajā albumā iekļauts dziedātāja pirmais radio hits “Sniegpulkstenītes”, kas katru gadu pavasarī “Latvijas Radio 2” nokļūst dziesmu topu pirmajās pozīcijās.

Dziesma “Kad gladiolas zied”, Latvijas Radio diktoru prāt, ir atzīta par visu Latvijas skolēnu 1. septembra un pirmās skolas dienas himnu.

Dziesma “Krokusi” ir izdevusies kā skaists valsis, kas ballēs un koncertos ceļ kājās kungus un aicina dāmas griezties valsī!

Dziesma “Tu esi kā magoņzieds” ir kļuvusi par Amigo “Dzintara dziesmu” favorīti 2016. gadā.

Albumā iekļauta arī pavisam jauna dziesma “Solījums Tev”.

“Lai burvji buras” novērtēta par 2017. gada Latvijas sirds dziesmu Nr.3.

“Pateicos visiem šīs dziesmas atbalstītājiem, kuri novērtēja dziesmu “Lai burvji buras” par Amigo “Dzintara dziesmu” Nr.1! Taču ziniet, ka sirdī man trešā vieta patiesībā ir kā pirmā. Paldies ikvienam par to,” stāsta Ainars.

Ainars Bumbieris šobrīd aktīvi strādā arī pie jaunās muzikālās programmas. Visas maksi singlā iekļautās dziesmas par ziediem ir saliktas akurāti to ziedēšanas secībā, no pavasara uz rudeni – sniegpulkstenītes, krokusi, magones, gladiolas. Un šis CD ir tikai kā mazs priekšvēstnesis tam, ka Ainars plāno izdot trešo studijas albumu par ziediem, ko mūzikā ietērpis komponists un tekstu autors Artūrs Mangulis. Taču līdz tam gaidāmi arī daži jaunumi un pārsteigumi dziesmotā formātā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar