Aicina bērnus apgūt praktiskas zināšanas par drošu komunikāciju ar suni

Šovasar pārtikas interneta veikals “Barbora” sadarbībā ar dzīvnieku patversmi “Labās mājas” atklāj vēl nebijušu projektu – Vasaras suņu skolu bērniem kopā ar pieredzes bagāto kinologu Ivaru Lielpēteri. Tās ietvaros jūlijā un augustā paredzētas četras informatīvi izklaidējošas apmācību nodarbības, kuru laikā bērni varēs apgūt zināšanas par drošību suņa tuvumā mājās un uz ielas, saņemt praktiskus padomus par mājdzīvnieka uzņemšanu ģimenē un aktīvi pavadīt pēcpusdienu brīvā dabā, pastaigājoties ar četrkājainajiem draugiem.

Pirmie Vasaras suņu skolas pasākumi Juglas dzīvnieku patversmē “Labās mājas” norisināsies jau 13. un 20. jūlijā, sniedzot dalībniekiem iespēju izvēlēties sev vēlamo datumu. Pasākumā bez maksas ir aicināti piedalīties sākumskolas vecuma bērni un viņu vecāki, lai vasaras brīvlaiku pavadītu produktīvi un lietderīgi. Dienas gaitā neiztrūks arī fotografēšanās prieki, dāvanas un atraktīvi konkursi ar balvām, kas ciemošanos dzīvnieku patversmē padarīs divtik īpašu.

“Mēs, “Labās mājas”, ļoti priecāsimies uzņemt patversmē dzīvniekus mīlošus bērnus, lai izglītotu viņus par komunikāciju ar suni. Lai gan suns ir ļoti gudrs dzīvnieks, ir jāatceras, ka tas komunicē nevis cilvēku, bet dzīvnieku valodā, tāpēc mēs aicinām suņu skoliņas laikā būt ļoti piesardzīgiem, sastopoties ar patversmes suņiem. Suņiem drīkst tuvoties lēni un cieņpilni, to klātbūtnē nedrīkst kliegt un izdarīt straujas, neparedzamas kustības. Patversmes suņus drīkst glaudīt un aiztikt tikai tad, ja to atļāvis kāds no patversmes darbiniekiem. To visu kopā ar kinologu Ivaru Lielpēteri labprāt interaktīvi uzskatāmā veidā šovasar mācīsim arī jaunākajai paaudzei,” komentē dzīvnieku patversmes “Labās mājas” vadītāja Astrīda Kārkliņa.

Lai reģistrētu bērna dalību pasākumā 13. vai 20. jūlijā no plkst. 11.00 līdz 14.00, vecākiem nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu: https://ej.uz/VasarasSunuSkola. Vietu skaits ir ierobežots un ar visiem interesentiem Suņu skolas projekta organizatori sazināsies personīgi.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar