AGNESSE un Helvijs Stengrevics laiž klajā jaunu dziesmu

Gadu pēc piedalīšanās mūzikas autoru un izpildītāju konkursā “Supernova 2018”, dziedātāja AGNESSE (Agnese Stengrevica) atgriezusies, lai priecētu pašmāju mūzikas mīļotājus ar jaunu skaņdarbu “Space or Time”.

AGNESSE sadarbībā ar mūziķi, producentu, skaņdarba “Ticot, Mīlot un Gaidot” komponistu Helviju Stengrevicu izdevusi jaunu dziesmu ar nosaukumu “Space or Time”. Vārdu autore jaunajam skaņdarbam ir divkārtēja “Grammy” balvas nominante Kristal Oliver, kura sadarbojusies arī ar tādiem pasaulslaveniem mūziķiem kā Džastins Timberleiks, Enrike Iglesiass, Kanje Vests un citiem.

Dziesmas stāsts ir par to, ka brīžos, kad esi kopā ar “īsto” cilvēku, laiks aizrit nemanot, un tas notiek neatkarīgi no tā vai šī persona ir labākais draugs, vai mīļotais. Šim fenomenam nav iespējams rast izskaidrojumu, bet vienīgais, ko vēlies – pagriezt laiku atpakaļ, lai aizvien baudītu šī cilvēka kompāniju. “Dziesmas vārdi man pašai ir īpaši tuvi, jo arī es esmu attiecībās, kad ikdienā esam tālu viens no otra. Brīžos, kad tiekamies kaut vai tikai uz nedēļu, šķiet, ka mums atvēlētais laiks bijis tik īss, it kā būtu aizvadīta tikai diena. Tik ātri pienāk brīdis, kad jāšķiras, lai atkal katrs dotos savās ikdienas gaitās, un tas nebūt nav viegli. Mans mērķis bija spēt šīs sajūtas izskaidrot dziesmā, kas, manuprāt, ir lieliski izdevies, tāpēc novērtējiet arī jūs,” stāsta un aicina AGNESSE.

Šobrīd AGNESSE mācās Lielbritānijā, kur paralēli studijām aktīvi muzicē dažādos koncertos, pasākumos, kā arī sadarbojas ar vairākiem perspektīviem ārzemju producentiem, solot jaunas dziesmas arī turpmāk. Jaunā mūziķe plāno aktīvi koncertēt arī Latvijā, tāpēc šovasar par viņu būs dzirdams vairāk. Tveriet mirkļus un baudiet!

 

Foto: publicitātes (A.Millers)

TOP Komentāri

avatar