31.augusta vakarā darbu beigs Rīgas pašvaldības liela mēroga vakcinācijas centri

Saskaņā ar noslēgto līgumu starp Rīgas domi un Nacionālo veselības dienestu, 31.augusta vakarā darbu beigs galvaspilsētas pašvaldības liela mēroga vakcinācijas centri Kongresu namā un Centrāltirgū. Rīdzinieki turpmāk tiek aicināti izmantot iespējas vakcinēties pret Covid-19 pie sava ģimenes ārsta, Rīgas veselības aprūpes iestādēs un galvaspilsētas lielākajos tirdzniecības centros. Papildus senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta turpināsies Rīgas Dzemdību namā (Miera ielā 45) darba dienās no plkst. 8.00 līdz 14.00.

30. un 31. augustā Rīgas Kongresu namā un Rīgas Centrāltirgū iedzīvotāji vēl varēs vakcinēties pēc “brīvās rindas” principa. Vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” vakcīnu. Rīgas Kongresu nams šajās divās dienās strādās no plkst. 9.00 līdz 18.00, bet Rīgas Centrāltirgus no plkst. 9.00 līdz 18.30.

Atgādinām, ka vakcīnu var saņemt šādos lielākajos tirdzniecības centros: T/C “Galleria Riga”, T/C “Galerija Centrs”, T/C “Domina”, T/C “Akropole”, T/C “Origo”, T/C “Alfa”, T/C “Riga Plaza”, T/C “Dole”, T/C “Sāga”, veikalā “IKEA” un Imantas tirgū, gan iepriekš reģistrējoties uz konkrētu laiku vietnē manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989, gan arī bez iepriekšējā pieraksta. Laikā no plkst. 10.00 līdz 11.00 seniori tiek apkalpoti prioritāri.

Pirms vakcinācijas ārstniecības persona izvērtē vakcinējamā veselības stāvokli un konsultēs par vakcīnas iedarbību. Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un jāierodas tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Aicinām iedzīvotājus Veselības ministrijas mājas lapā iepazīties ar Veselības ministrijas apkopoto informāciju par biežāk uzdotajiem jautājumiem un atbildēm par vakcināciju pret Covid-19, tai skaitā par pieejamajām vakcīnām konkrētajā vakcinācijas punktā, vakcinācijas kabinetu kontaktinformācija u.tml.

Lai izvairītos no vīrusa, drošākais veids ir vakcinācija!

Foto: ilustratīvs

TOP Komentāri

avatar