Zolitūdes traģēdijas vietā pabeigta būvgružu izvešana

Saņemot ģenerālpilnvaru no SIA „Tineo”, SIA „Maxima Latvija” teritorijas uzkopšanas darbus Zolitūdes traģēdijas vietā uzsāka š.g. 18. augustā. Darbi noritējuši pēc plāna, veikala ēkas atlikušās virszemes daļas demontāžas un būvgružu izvešanas darbus pabeidzot cerētajā termiņā. Teritorija šobrīd ir sagatavota tālāko darbu izpildei – ēkas pazemes stāva un dzīvojamās ēkas konservācijas darbu veikšanai – kurus īstenos teritorijas līdzīpašnieki SIA „Homburg Zolitude” .

 

Kā jau ziņots iepriekš, Priedaines ielas 20 teritorijas līdzīpašnieki vienojušies par darbu sadali –  SIA „Maxima Latvija” uz ģenerālpilnvaras pamata, uzņēmusies drupu aizvākšanu un izvešanu no teritorijas, kā arī atlikušās ēkas virszemes daļas demontāžu. Savukārt SIA „Homburg Zolitude” pārziņā ir ēkas teritorijas norobežošana, apsardzes nodrošināšana, kā arī ēkas pazemes stāva un dzīvojamās ēkas konservācijas darbu veikšana.

 

Priedaines ielas 20 teritorijas sakopšanas darbu veikšanai SIA „Maxima Latvija” saņēmusi ģenerālpilnvaru no SIA  „Tineo”.  Tā kā SIA „Tineo” un SIA „Maxima Latvija” ir saistīti uzņēmumi (pieder vieniem akcionāriem) tika pieņemts lēmums tālākos ar īpašumu saistītos jautājumus risināt ar SIA „Maxima Latvija” starpniecību, jo tai ir lielāki administratīvie resursi, un līdz ar to iespējams nodrošināt efektīvāku procesu virzību. SIA „Maxima Latvija”  izsaka  pateicību Zolitūdes traģēdijā cietušo un bojā gājušo tuvinieku biedrībai „Zolitūde 21.11.” par sadarbību un sapratni darbu norises laikā.

 

TOP Komentāri

avatar