Zaudē derībās un skrien kails cauri Fucking ciematam

F&More modes misija jeb ceļojums Milāna – Rīga kļūst arvien aizraujošāks. Trešajā brauciena dienā Latvijas vadošais barista zaudēja derībās mūsu bravurīgajai modelei Mārai Kampernovai un digitālā mārketinga meistaram Artūram Mednim. Rezultātā viņam pilnīgi kailam bija jāskrien cauri visam Austrijas ciematam Fakinga (Fucking). Derību uzvaras mirklis gan nebija pārāk ilgs, jo no viena ciemata gala līdz otram (jeb no vienas Fucking zīmes līdz otrai) ir tikai 900 soļi.

Ingemāra skrējienam sekoja ne vien Kampernova ar Medni, bet arī vietējie iedzīvotāji. Viņu uzmanību vēl vairāk pievērsa gigantiskais F burts, kas, iespējams, ir lielāks par kādu no tikai aptuveni 32 ciematā esošajām mājām. Latviešus viņi uzņēmuši kā karaļus un dziļā iespaidā pat uzdāvinājuši numura zīmi Fucking Car.

Vēl tikai viena diena, un trijotne būs Rīgā, lai 21. martā piedalītos un atvestās modes preces demonstrētu šovā F&Show, kas jau astoto reizi notiek iepirkšanās centrā Sky&More. Šovā ieradīsies arī vairāku zīmolu pārstāvji, tostarp Versace Jeans, Hosio, Mangano, Italian Luxury un Love Mochino dizaineri, stilisti un tirdzniecības vadītāji.

Ar “Moet” un “Moller Auto Rīga” atbalstu sarežģītās šova skatuves būvniecība notiek jau nedēļu, lai piektdienas vakarā uz tās ar pasaules līmeņa priekšnesumiem uzstātos britu popmūzikas zvaigzne Tara McDonald. Viņas pavadījumā svinīgi atklās arī jauno iepirkšanās centra koncept-veikalu F&More.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar