“Youtuberis – darbs, kurā jāzina, ko tu dari,” ir pārliecināta Latvijā populārā youtubere Laurlācis

Lai Latvijas bērniem piedāvātu kvalitatīvu un jēgpilnu saturu latviešu valodā – reizē izzinošu un izklaidējošu, top Latvijā līdz šim nebijis projekts – YouTube kanāls 7 līdz 12 gadu veciem bērniem. Pieteikšanās līdz 27. oktobrim – nenokavē!

Lai piedalītos konkursā, bērniem kopā ar vecākiem līdz 27. oktobrim jāaizpilda pieteikuma anketa www.amigojuniori.lv, kā arī jāizveido divi atraktīvi YouTube video sižeti. Pieteikties aicināts ikviens drosmīgs un zinātkārs 10 līdz 12 gadus vecs bērns, kurš vēlas parādīt savu talantu, kļūt par daļu no YouTube pasaules, kā arī apgūt jaunas iemaņas un zināšanas. Kanāla vadītājiem būs iespēja apgūt jaunas iemaņas, piedalīties aizraujošos eksperimentos un tikties ar saviem elkiem, par ieguldīto darbu saņemot atalgojumu.

Lai gan būt par youtuberi ir daudzu bērnu sapņu darbs, daudzi, kas sapņo kļūt par YouTube zvaigznēm, nemaz nenojauš, ka karjeras aizkulises nav tik vienkāršs process kā sākotnēji varētu šķist. “Daudziem šķiet – nofilmēšu foršu video un viss notiks, easy. Taču tas ir darbs, kurā jāzina, ko tu dari,” pieredzē dalās  Laurlācis, kuras YouTube kontam ir vairāk nekā 32,500 sekotāju.

Tāpēc, lai apgūtu YouTube pasaulei nozīmīgākās prasmes – gan satura plānošanu, gan tehniskās zināšanas par video veidošanu, gan praktiskas zināšanas par sociālo mediju vidi un drošību, jaunajiem Amigo Juniori kanāla vadītājiem būs iespēja piedalīties īpašās apmācībās un virknē noderīgu meistarklašu ekspertu un pieredzējušu youtuberu vadībā.  

“Latvijā ir daudz spējīgu bērnu, kuri pelnījuši iespēju parādīt savu talantu arī pārējai pasaulei – par to pārliecināmies ik dienas, redzot arvien pieaugošo pieteikumu skaitu,” sajūsmu neslēpj viens no žūrijas locekļiem – Latvijā pazīstamais radio dīdžejs Toms Grēviņš. “Galvenie vērtēšanas kritēriji ir bērnu atraktivitāte, zinātkāre un oriģinalitāte, tāpēc gribam iedrošināt bērnus būt radošus un vecākus – atbalstošus. Kļūt par zvaigzni, vadot Latvijā pirmo kanālu bērniem un saņemot par to atalgojumu – tā ir vienreizēja iespēja!”

25 dalībniekiem, kuri starp visiem būs sevi parādījuši vislabāk, 11. un 12. novembrī būs iespēja piedalīties atlasē zinātkāres centrā ZINOO Rīga, lai tiktos ar žūriju un savu talantu parādītu klātienē.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar