YOLO bāra atklāšanas ballīte jau RĪT

Nosaukums nav izvēlēts nejauši – You Only Live Once, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē – Tu dzīvo tikai vienreiz. Mēs uzskatām, ka dzīve ir piedzīvojums un tā ir tieši tik krāšņa un interesanta, cik mēs paši to veidojam.

Tieši tādēļ – atklāšanas dienā Jūs sagaidīs daudz un dažādi pārsteigumi, protams, neiztikt bez mūzikas ritmiem – par tiem rūpēsies Artūrs Mednis.

YOLO bāra vīzija ir radīt vietu, kur aizmirst ikdienišķās rūpes, baudīt lieliskus kokteiļus un labāko kafiju pasaulē – ILLY. Brīvdienu rītos būs iespēja apmeklēt branču jeb vēlās brokastis, savukārt tuvojoties vēlajām diennakts stundām ballēties līdz rīta gaismai. Papildus vispārpieņemtajam bāra jēdzienam, YOLO bārs piedāvās iespēju mainīt ikdienu, piedēvējot tai neaizmirstamu piedzīvojumu garšu.

Vai kādreiz esi vēlējies izbaudīt brīvo kritienu? Doties ar draugiem aizraujošā laivu braucienā? Vai piedalīties ziemas peldēšanas sacensībās? Ikvienu no mums reiz ir aizrāvusi kāda traka ideja, līdz ar to, pētot, kur šo ideju varam realizēt, bieži apjūkam piedāvājumā vai nevēlamies to darīt vieni.

Kā otrs, bet ne mazāk svarīgs notikums – YOLO komanda ir izstrādājusi neaizmirstamu aktivitāšu sarakstu jeb “bucket list”, apkopojot to unikālā grāmatā. “YOLO grāmata” ir gan kā ideju enciklopēdija, gan kā mudinājums jaunu mērķu sasniegšanai un piedzīvojumu baudīšanai. Tajā apkopotas dažādas aktīvās atpūtas iespējas, kā arī mierīga rakstura piedzīvojumi, kuri dzīves laikā noteikti ir jāizbauda. Šādu grāmatu varēs iegādāties bārā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar