“Volstrītas gaišreģe” Laura Deja sniegs ekskluzīvu uzstāšanos Rīgā

Dažus mēnešus pirms finanšu tirgus sabrukuma 2008.gada rudenī, vairāki Volstrītas uzņēmumi bija realizējuši savus nedrošos vērtspapīrus. Kas viņiem lika rīkoties pretēji burbuļa loģikai? Viņi rīkojās saskaņā ar viņu konsultantes Lauras Dejas (Laura Day) intuīciju. “Vienu rītu es pamodos ar sajūtu, ka manas akcijas nav drošībā,’’ viņa vēlāk stāstīja ABC ziņām, “piezvanīju saviem klientiem un teicu: “pārdodiet visu.”

Angloamerikāņu mediji viņu dēvē par Volstrītas gaišreģi. Vairāk nekā trīs desmitgades Laura Deja ir biznesa līderu un slavenību – no Volstrītas līdz Holivudai – gids neierastajā intuīcijas teritorijā. Šī gada 10. aprīlī viņa Rīgā vadīs ekskluzīvu vienas dienas semināru, sniedzot arī šī reģiona biznesa cilvēkiem instrumentāriju, kā izmantot intuīciju mērķu sasniegšanā.

Vairāku New York Times dižpārdokļu, to vidū, How to Rule the World from Your Couch, autore Laura Deja ikdienā palīdz atrast pazudušus cilvēkus, attīstīt jaunus medikamentus, noslēgt desmitiem miljonu vērtus darījumus un izlemt, kas būs nākamais Holivudas grāvējs. Viņas klientu vidū ir advokāti, globālā biznesa milzeņu vadītāji, uzņēmēji, kas meklē ienesīgus biznesa virzienus, kā arī aktieri Dženifera Anistone, Nikola Kidmena, Demija Mūra. “Es ticu intuīcijai un es ticu Laurai Dejai,’’ tā – Breds Pits.

Laura Deja uzsver, ka intuīcija ir maņa, ko mēs katrs varam attīstīt. Semināra Rīgā tēma ir intuīcija korporatīvajā vidē. Uz konferenci gaidīti biznesa vadītāji no Baltijas un Krievijas. To organizē uzņēmums Anda Klavina Consultancy, kas specializējas iedvesmas pasākumu rīkošanā biznesa līderiem. Konferences norises vieta – Citadele konferenču centrs Rīgā.

TOP Komentāri

avatar