Viedtālruni ar vertikāli izliektu ekrānu

G Flex ietver arī citu LG uzņēmumu patentētas inovācijas, kuras atspoguļos līdz šim nepieredzētā ekrāna un akumulatora izveidē. LG G Flex arī lepojas ar pilnīgi jaunām lietotāja funkcijām, kas izmanto izliektā ekrāna priekšrocības.

LG G Flex ir līdz šim labākais piemērs, kādam jābūt izliektam viedtālrunim,” stāsta Dr. Jong-seok Park, LGElectronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. “LG G Flex ar savu unikālo dizainu, novatorisko aparatūru un uz klientu orientētam lietotāja funkcijām atspoguļo visievērojamāko attīstību viedtalruņu tirgū kopš viedtālrunis kļuva par mūsu ikdienas sastāvdaļu.”

Dizains, kas izprot cilvēku

Vertikāli izliekts LG G Flex viedtālrunis samazina attālumu starp lietotāja muti un mikrofonu, kad ierīce tiek turēta pie auss. Irīcei ir izliektas arkas forma, kas ir pielāgota vidusmēra cilvēka sejai, lai nodrošinātu uzlabotu balss un skaņas kvalitāti. Izliektā forma palielina skaņas līmeni par 3 dB salīdzinājumā ar parastajiem, plakanas formas viedtelefoniem. Ierīci ir arī ērtak turēt rokā un glabāt aizmugurējā kabatā. Turklāt ainavas skata režīmā šis ekrāns piedāvā IMAX līdzīgu pieredzi, nodrošinot ērtāku skatīšanās leņķi video aplūkošanai vai spēļu spēlēšanai.

Tāpat ka LG G2, LG G Flex viedtālruņa fiziskās pogas ir pārvietotas uz ierīces aizmugurējo paneli. Mainot pogu izvietojumu, tiek samazināta iespēja nejauši izslēgt telefonu un nodrošināta ērta skaļuma regulēšana ar rādītājpirkstu telefonsarunas laikā.

TOP Komentāri

avatar