“Vice Misters Latvija 2012” piedalās skaistumkonkursā Taizemē

Taizemē konkursanti tika vērtēti dažādās nominācijās, kā piemēram, izgājieni nacionālajos tautastērpos, vakartērpos, apakšveļā, talanta šovi un intervijas ar konkursa žūriju. Konkursā uzvaras laurus plūca Venecuēlas, Taizemes, Brazīlijas un Francijas pārstāvji, un galveno titulu ieguva pārstāvis no Vjetnamas.

Šobrīd Guntars studē ekonomiku un uzņēmējdarbību Stokholmas Ekonomikas augstskolā Rīgā. Jaunieša pamatnodarbošanās ir komunikācija ar cilvēkiem, vasaras jaunietis pavada Amerikas Savienotajās Valstīs un Kanādā, strādājot tiešajā pārdošanā. Brīvajā laikā Guntars nodarbojas ar garo distanču skriešanu, pagājušā gada Vecgada dienā, Igaunijā, 12 stundās pieveicot 100 km distanci. 

Jaunietis piedalīšanos konkursos vērtē kā nozīmīgu pieredzi personīgās pašizaugsmes ceļā. Guntaram šis bija jau otrs starptautiskais konkurss dažu mēnešu laikā, jo pagājušā gada decembrī jaunietis kopā ar “Mis Rīga 2005” Evu Antonovu piedalījās konkursā “Best Model of the World 2014” Turcijas galvaspilsētā Stambulā.

Foto: publicitāte

TOP Komentāri

avatar