“VEF Rīga” 55.sezona

28.08.2013 notika Latvijas čempionvienības basketbolā “VEF Rīga” pirmssezonas preses konference. Tajā kluba vadība informēja par 55.jubilejas sezonas mērķiem, īpašajiem pasākumiem, kluba budžetu, kā arī parakstīja līgumu ar jaunu sadarbības partneri apdrošināšanas kompāniju PZU.

“Izcīnīt pēc kārtas ceturto Latvijas čempiona titulu, iekļūt VTB Vienotās līgas izslēgšanas spēlēs, kā arī cīnīties par uzvaru Eirolīgas kvalifikācijas turnīrā ir “VEF Rīga” vadības izvirzītie mērķi 2013./14.gada sezonai,” informēja “VEF Rīga” valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons, kurš preses konferencē arī parakstīja līgumu ar jaunu čempionvienības sadarbības partneri PZU, kas ir viena no lielākajām apdrošināšanas grupām Centrālajā un Austrumeiropā.

Apdrošināšanas kompānijas PZU valdes priekšsēdētājs Baltijas valstīs Bogdans Benčaks (Bogdan Benczak) stāstīja par sadarbību ar “VEF Rīga”: “Izvēle atbalstīt “VEF Rīga” radās dabiski. PZU jau vairākus gadus atbalsta basketbolu Lietuvā, un mēs vēlējāmies basketbola sponsorēšanas pieredzi turpināt arī Latvijā, sadarbojoties ar komandu, kas ir Latvijas sporta kultūras svarīga sastāvdaļa. Stāsti par lielisko “VEF Rīga” kopienu, sākot ar spēcīgu vadību un labu komandu, līdz pat aizrautīgiem faniem, ceļo arī ārpus Latvijas robežām. Tāpēc izvēlējāmies tieši “VEF Rīga” – populārāko un veiksmīgāko basketbola komandu Latvijā. Novēlu komandai daudz uzvaru nākamajā sezonā!”

“VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups informēja klātesošos par kluba budžetu, kas arī 2013./14.gada sezonā saglabāsies līdzšinējā apmērā, proti, 3.2 miljoni eiro. “Ja valdība nepieņems nesaprātīgus lēmumus, piemēram, par nodokļu atlaižu samazināšanu ziedotājiem u.tml., “VEF Rīga” spēs pilnībā nosegt nepieciešamo kluba izdevumu bāzi, neskatoties uz spēļu skaita pieaugumu Eiropas kausā un, iespējams, sezonas laikā pat budžetu palielināt. Taču jebkurš nesaprātīgs, pārsteidzīgs un nepietiekami izdiskutēts lēmums sporta nozarei var radīt neatgriezenisku zaudējumu,” uzsvēra Jaunups, kurš informēja arī, ka 2012./13.gada sezonā čempionvienība nodokļos valstij ir samaksājusi ap 500 tūkstošiem latu.

Foto:vefriga.com

TOP Komentāri

avatar