Vai nūģi var kļūt par īstiem vīriešiem?

Šovā būs kopumā desmit dalībnieku, kuru vidū redzēsim dažādus nelaimes putnus, piemēram, vīrieti, kas 40 gadu vecumā joprojām ir nevainīgs, datorspēļu fanātu, memmesdēliņu un vienkārši puisi ar dīvainībām.

Vienu no šova varoņiem sauc Harijs. Viņam ir 34 gadi, strādā informācijas tehnoloģiju jomā un joprojām dzīvo kopā ar vecākiem. Viņa vaļasprieki ir rotaļu vilcieni, filma “Star Trek” un komiksu kolekcionēšana. Harijs valkā tikai T-kreklus, džinsus, slēgtus apavus un lolo cerību atrast draudzeni. Vai un kā tas viņam izdosies?

Ikviena dalībnieka nedēļu ilgu transformāciju, kas sastāv no piecu soļu programmas, vadīs mentore Olīvija Lī. Viņai palīdzēs psiholoģe un stiliste, kuras ieviesīs jaunas vēsmas dalībnieku galvās un garderobēs.

Viegli nebūs – vīrieši būs spiesti aci pret aci satikties ar savām lielākajām emocionālajām, fiziskajām un psiholoģiskajām bailēm. Viņiem būs jāpilda uzdevumus, kuru gaitā viņiem nāksies sastapties ar saviem iekšējiem dēmoniem, iegūt pareizu izpratni par pretējo dzimumu un galu galā – mainīt savu dzīvi uz visiem laikiem.

“Memmesdēliņi” ir izklaidējošs un emocijām bagāts šovs ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem dalībniekiem, kuri piedzīvos patiešām brīnumainas pārvērtības.

Šovs ir spilgts pierādījums – arī lūzeri var pilnībā mainīt savu dzīvi. Aizgrābjoši būs vērot, kā dalībnieki no pilnīgi bezcerīgiem tipiņiem pārtop par īstiem vīriešiem!

Foto: publisitātes

TOP Komentāri

avatar