Ugunsgrēkā garāžā gāja bojā vīrietis

Kopumā dzēsti 44 ugunsgrēki, veikti 26 glābšanas darbi, bija arī deviņi maldinoši izsaukumi.

Ugunsgrēkos gājis bojā viens cilvēks un cietis viens cilvēks.

Vakar, plkst. 15:58, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Mārkalnes ielā, no garāžas ir redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg viena no garāžām. Tajā tika atrasts bojā gājis apmēram 27 gadus vecs vīrietis. Kopējā degšanas platība bija 6m2. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir īssavienojums. 

Vakar, plkst. 13:15, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Vecmīlgrāvja ielā, dzīvoklī ir aizdegusies virtuve. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī bija degusi siena aiz gāzes plīts 0,3m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 66 gadus veca sieviete, kura saindējās ar degšanas produktiem. 

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks šorīt izcēlās Rīgā, Tekstilnieku ielā. Plkst. 04:43 VUGD saņēma informāciju, ka angārā, kurā notiek skaidu brikešu ražošana, ir izcēlies ugunsgrēks. Tuvojoties notikuma vietai, ugunsdzēsēji glābēji redzēja, ka no angāra jumta nāk dūmi un atklāta liesma. No bīstamās teritorijas ugunsdzēsēji glābēji evakuēja četrus cilvēkus. Degšana notika angāra piebūvē uz jumta, kur atrodas skaidu bunkurs un paša angāra siltinājumā. Ugunsgrēka izplatība ir ierobežota, bet likvidācijas darbi vēl turpinās.

 

TOP Komentāri

avatar