UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēles – Betsafe.com bukmeikeri izteikuši savas prognozes

Betsafe.com bukmeikeri piedāvā likmes uz visām gaidāmajām Čempionu līgas spēlēm. Aplūkojot ekspertu prognozes šonedēļ gaidāmajiem futbola dueļiem, jāsecina, ka ikkatrā spēlē viena no komandām ir uzskatāma par diezgan pārliecinošu favorītu.

 

Madrides Atletico un A.C. Milan mačā Betsafe.com bukmeikeru prognozes uz spēles iznākumu sadalījušās šādi: uz Atletico uzvaru koeficients 1,44, uz Milānas uzvaru koeficients 7,05, savukārt uz neizšķirtu iznākumu – 4,70. Kā redzams no prognozes, bukmeikeri visai pārliecinoši nosliekušies par labu Atletico uzvarai. Spānijas komanda izcīnīja minimālu uzvaru arī pirmajā astotdaļfināla spēlē Milānā, San Siro stadionā pieveicot pretinieku ar 1:0. Milānas komandai šis mačs būs laba iespēja revanšēties par zaudējumu pērnā gada Čempionu līgas astotdaļfinālā, kad itāļiem kāju priekšā aizlika cits Spānijas futbola grands – Barselona.

 

Interesanta solās būt cīņa Minhenē, kur vietējais Bayern tiksies ar Londonas Arsenal. Minhenes Bayern ir pērnā gada Čempionu līgas uzvarētāji, kuri savu titula aizstāvēšanu šogad pagaidām veiksmīgi turpina. Vispirms vācu klubs demonstrējis pārliecinošu sniegumu Čempionu līgas grupu turnīrā, savukārt pirmajā astotdaļfināla spēlē Bayern pieveikusi Arsenal ar 2:0. Tagad, spēlējot savā laukumā, Bayern var tikt uzskatīti par pārliecinošu spēles favorīti, ko arī apliecina Betsafe.com prognozes – uz Bayern uzvaru 1,29, bet uz Arsenal uzvaru tikai 9,70. Savukārt uz neizšķirtu iznākumu bukmeikeru piedāvātais koeficients ir 5,80.

 

Astotdaļfināla spēle starp Barselonu un Mančestras City norisināsies trešdien slavenajā Camp Nou stadionā Barselonā. Pirmajā spēlē pārāki ar 2:0 bija Barselonas futbolisti, un trešdien viņi favorītu statusu gan gaidāmajā mačā, gan visā duelī centīsies apliecināt savu skatītāju priekšā. Bukmeikeri uzskata, ka tas Spānijas klubam varētu izdoties visai veiksmīgi. Betsafe.com piedāvātais koeficients uz Barcelona uzvaru ir 1,51, savukārt Mančestras City izredzes uzvarēt tiek vērtētas ar koeficientu 5,95. Varbūtību, ka cīņa noslēgsies neizšķirti, bukmeikeri vērtē ar koeficientu 4,60. Mančestras City līdz šim nav spēlējusi Čempionu līgas ceturtdaļfinālos un, kā redzams no bukmeikeru prognozēm, pirms gaidāmās spēles iespējamība, ka šī Anglijas komanda varētu pirmo reizi iekļūt 1/4 finālā, netiek vērtēta visai augstu.

 

Ceturtā šīsnedēļas UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēle tiks aizvadīta Parīzē, kur vietējais Saint-Germain tiksies ar Leverkūzenes Bayer. Pirmajā abu komandu astotdaļfināla duelī ļoti pārliecinoši uzvarēja Francijas klubs, viesos sagraujot Bayer ar 4:0. Līdz ar to vācu kluba izredzes pirmo reizi 12 gadu laikā iekļūt Čempionu līgas astotdaļfinālā ir visai teorētiskas, savukārt Francijas klubam ir labas izredzes veiksmīgi turpināt Čempionu līgas turnīru. To apliecina bukmeikeru prognozes. Uz Saint-Germain uzvaru Betsafe.com piedāvā koeficientu 1,36, savukārt uz Leverkūzenes Bayer uzvaru gaidāmajā cīņā –  8,65. Neizšķirta iespējas novērtētas ar koeficientu 5,00.

Vai bukmeikeri būs precīzi prognozējuši gaidāmo cīņu uzvarētājus, futbola līdzjutēji uzzinās jau šonedēļ, vērojot spēles Eiropas futbola stadionos un pie TV ekrāniem.

2

TOP Komentāri

avatar
2 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
2 Komentāru autori
detskidrehiSBcymru Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
SBcymru
Viesis
SBcymru

Anyone excited about sports betting, the Premier League Sports betting stake offers a thrilling stage. Given its unpredictable nature, it offers great opportunities for bettors aiming to score big. Before placing your bets, it’s important to research team form, injuries, and head-to-head records. This information can be the key to making informed decisions. Participating in online forums is a great way to gain useful tips and insights from experienced gamblers. Don’t hesitate to share your own predictions and strategies, as exchanging information benefits the whole community. However, while gambling on the Premier League can be fun, you should always bet… Lasīt tālāk »

detskidrehi
Viesis
detskidrehi

Разнообразието на нашите дрехи за деца е невероятно! От весели принтове до забавни дизайни, имаме нещо за всяко дете. Независимо дали търсите стилни тоалети за игра или елегантни тоалети за специални случаи, нашите облекла са перфектни за всякакви приключения. Разгледайте нашите колекции днес детски дрехи и впечатлете всички с необикновения си вкус.
Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за …