„Tukuma Piens” arī šogad saņem apbalvojumu „Gada prece 2013”

Kopš 2003.gada par pirktākajiem piena produktiem A/S „Tukuma Piens” saņēmis jau piecpadsmit apbalvojumus, tostarp „Baltais Exporta” sviests apbalvots sešas reize. Starp neskaitāmiem veikalu plauktos atrodamiem kefīriem un krējumiem, 2013.gadā Latvijas pircēji visbiežāk iegādājušies „Baltais” kefīru un „Exporta” skābo krējumu. „Eksporta” skābais krējums  atzīts par vienu no pirktākajiem produktiem jau trešo reizi, kopš šāda balva ir izziņota.

„Katram uzņēmumam lielākais gandarījums ir saņemt uzslavas un atzinību no pircējiem. Priecājamies jau desmito gadu saņemt „Gada prece” titulu, tas pierāda patērētāju uzticību zīmolam un produkta kvalitātei. Pateicamies ikvienam Latvijas pircējam par šo augsto novērtējumu. Tas ļauj neapstāties pie sasniegtā un pircējiem piedāvāt arvien jaunus, kvalitatīvus piena produktus,” saka A/S „Tukuma Piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičš.

Latvijas Tirgotāju asociācija pircēju iecienītāko preču noteikšanu, ņemot vērā to pārdošanas apjomus, uzsāka 2003.gadā. Kā jau katru gadu, asociācija aptaujāja valsts nozīmīgākos mazumtirdzniecības uzņēmumus – „Rimi”, „Maxima”, „Elvi”, „Narvesen”, „Aibe”, „Prisma” un citus, tādējādi nosakot pircēju visiecienītākās preces. Šīs nominācijas mērķis – apzināt un popularizēt pircēju visiecienītākās un mazumtirdzniecībā visvairāk pirktās preces, kā arī nosaukt labāko preču piegādātāju. 

A/S „Tukuma Piens” produkti nominācijā „Gada prece” titulēti jau desmit gadus”:

„Gada prece 2003” – „Baltais” piens;

„Gada prece 2004” – Jogurts „Baltais Premium”;

„Gada prece 2006” – „Baltais Exporta” sviests;

„Gada prece 2007” – „Baltais Exporta” sviests;

„Gada prece 2008” – Skābā krējuma izstrādājumam 25% un „Baltais Exporta”     sviests;

„Gada prece 2009” – “Baltais Exporta” skābais krējums 25%;

„Gadas prece 2010” – „Baltais Exporta” sviests un “Baltais Exporta” skābais krējums 25%;

„Gada prece 2011” – “Baltais” vaniļas biezpiena sieriņš un „Baltais Exporta” sviests;

„Gada prece 2012” – “Baltais Exporta” skābais krējums 25% un „Baltais Exporta” sviests;

„Gada prece 2013” – “Baltais Exporta” skābais krējums 25% un Baltais kefīrs.

Foto: nuko.lv

TOP Komentāri

avatar