Trolejbusa vadītāja brauca pie sarkanā luksofora signāla

Valsts policijas Rīgas reģiona Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs ir pabeidzis izmeklēšanu traģiskajā ceļu satiksmes negadījumā Čakā ielā. Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros tika veiktas dažādas ekspertīzes, lai noskaidrotu transportlīdzekļa tehnisko stāvokli, kā arī iespējamu transportlīdzekļa vadīšanu apreibinošu vielu ietekmē. Tāpat izmeklēšanas laikā noskaidrota un izvērtēta aculiecinieku sniegtā informācija par notikušo negadījumu.

 

Šobrīd ir pabeigta krimināllietas izmeklēšana, un izmeklētāji konstatējuši, ka trolejbusa vadītāja pārbrauca gājēju pāreju pie sarkanās luksofora gaismas, uzbraucot abām gājējām. Tehnisku problēmu transportlīdzeklim negadījuma brīdī nebija.

 

Par notikušo ceļu satiksmes negadījumu tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 260. panta otrās daļas par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi. Policija tālāk šo lietu ir nosūtījusi prokuratūrai kriminālvajāšanai.

2

TOP Komentāri

avatar
2 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
?!!! Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
!!!
Viesis
!!!

Trolejbusa vadītājai nepatikšanas ļoooti lielas…

?
Viesis
?

Pašiem cilvēkiem arī jāskatās