Torņakalnā notiks Citāds dievkalpojums – labdarības koncerts

Kā ik gadus ar savu sniegumu koncertā Citāds dievkalpojums klātesošos ar savu sniegumu priecēs daudzi labi zināmi mākslinieki. Šogad Torņakalnu pieskandinās Linda Leen, Renārs Kaupers, Aija Andrejeva, Intars Busulis, Jānis Apeinis, Goran Gora, Jolanta Strikaite, Kārlis Kazāks, The Sound Poets un Sus Dungo. Savukārt pēc koncerta labdarības aktivitātes baznīcas dārzā vadīs Anna Rozīte.

 

Latvijā gadā vidēji 3300 bērniņu augšana mammas vēderā izbeidzas no vecākiem neatkarīgu iemeslu dēļ, no tiem 170 starp trešo un piekto grūtniecības mēnesi, savukārt 170 bērniņi piedzimst nedzīvi pēc sestā grūtniecības mēneša vai nomirst pirmajā nedēļā pēc dzimšanas.

 

Mūžībā aizsauktu bērnu vecāki kopā ar profesionāļiem, kas ikdienā sniedz atbalstu bērnus zaudējušiem vecākiem, ir apvienojušies sabiedriskā iniciatīvā Zvaigžņu bērni. Tās galvenie uzdevumi, ņemot vērā problēmas plašo izplatību, ir pieteikt Zvaigžņu bērnu tēmu sabiedrības dienas kārtībā un rosināt attiecīgas izmaiņas normatīvajos aktos, lai nodrošinātu vecāku tiesības izvēlēties atvadīties un apglabāt savus mūžībā aizsauktos bērnus. Tāpat plānots veicināt Dvēseļu dārzu veidošanu dažādās Latvijas vietās, veikt informatīvus un izglītojošus pasākumus.

 

Ikgadējo Vasarsvētku pasākumu Torņakalnā rīko Rīgas Lutera draudze. To apmeklēt aicināts ikviens interesents. Šī gada pasākuma programmā:

12:00 – 13:30 Citāds dievkalpojums – labdarības koncerts.

13:30 – 15:00 Pasākumi visai ģimenei draudzes dārzā – sajūtu taka, gaismiņu izsole, bērnu grāmatu maiņas punkts, fotodarbnīca, radošās darbnīcas bērniem, gardumu un atspirdzinājumu baudīšana.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar