Tiks prezentēta Vadima Hotuļova dzejas grāmata

Vadims Hotuļovs ir jēkabpilietis. Beidzis Jēkabpils poļu skolu, Jēkabpils Mākslas skolu, Rīgas stila un modes vidusskolu, Baltijas Starptautisko akadēmiju.

Vadims darbojās radošajā apvienībā “Literāts”, aktīvi piedalās Grāmatu svētku, Dzejas dienu pasākumos.

Vadims raksta – dzeju, filozofiskas pārdomas un stāstus. Ir publicējies žurnālos „Saskarsme”, „Patiesā dzīve”, laikrakstos „Brīvā Daugava”, “Jaunais Vēstnesis”. Vadima dzeja iekļauta kopkrājumos “Karameles I” (2014. gadā autoru izdevums) “Kad krēsla klauvē pie loga” (izdevniecība “Domu pērles” 2015. gadā), dzejoļu krājumā “Tava un mana Sēlija”

(izdevniecība “Poligrāfijas apgāds” 2015. gadā).

Dzejoļu krājumā “Sirds rokrakstā” Vadims ir apkopojis dzejoļus no kopkrājumiem un lasītāju vērtējumam piedāvā jaunus, nesen rakstītus dzejoļus, gleznu fotogrāfijas, un arī grāmatas vizuālais noformējums ir Vadima veidots. Dzeju viņš raksta latviešu un krievu valodās, arī jaunajā krājumā dzeja ir abās valodās.

Būsiet gaidīti atvēršanas pasākumā, dzejas lasījumos, interesantā stāstījumā un sarunās. Dzeja ir kā mīlestība – tai nav ne vecuma, nedz jebkādu citu robežu – pietiek ar vienu radošo dzirksti, lai aizdegtu ugunskuru, lai atsauktu rīta blāzmu.

Foto: Ilona Švābe

TOP Komentāri

avatar