Tiek izbeigta žurnāla “National Geographic Latvija” izdošana

“”Alma Littera Group” ir mainījusi savu ilgtermiņa stratēģiju, koncentrējot izglītojošo saturu galvenokārt Lietuvā. Periodiskie izdevumi Latvijā un Igaunijā vairs nav stratēģijas prioritāte,” skaidro UAB “Alma Littera Group” ģenerāldirektors Irmantas Švažas.

“Izdevniecības vārdā no visas sirds pateicos visiem lasītājiem par uzticību! Diemžēl līdz ar “Alma Littera Group” pieņemto lēmumu mums ir jāpaziņo, ka žurnāla “National Geographic Latvija” izdošana tiek pārtraukta un žurnāla latviešu valodā marta izdevums nr. 42 ir pēdējais, un tas iznāks 2016. gada februāra beigās, savukārt pārdošanā un pastkastītēs nonāks marta sākumā,” stāsta “National Geographic Latvija” galvenā redaktore Linda Liepiņa.

Visiem abonentiem ir izsūtītas vēstules pa pastu vai elektroniski ar informāciju par naudas atgriešanu. Ja līdz nedēļas beigām abonents šādu vēstuli nav saņēmis, ieteicams sazināties ar žurnāla redakciju, rakstot uz e-pastu birojs@nationalgeographic.lv vai zvanot uz 26576696. Sazinoties ar redakciju, iespējams arī iegādāties jebkuru no 2012. gada oktobra līdz 2016. gada martam izdotajiem žurnāla numuriem. Žurnālus, kas netiks pārdoti, redakcija tradicionāli ziedos skolām un bibliotēkām.

Informāciju sagatavoja Līva Saliņa, “National Geographic Latvija” koordinatore.

Foto: parkulturu.lv

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
jou Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
jou
Viesis
jou

Bija interesanti lasīt, BET par dārgu, lai pirktu. Diemžēl…