Tēvu dienā aicina ģimenes baudīt koncertu

Pasākumu vadīs Valdis Melderis, komentējot gan pīlīšu ātrpeldēšanas sacensības, gan pārējās izklaides. Lai pasākuma apmeklējums būtu patīkamāks kā ziedotājiem, tā viņu ģimenēm, par pasākuma muzikālo atmosfēru rūpēsies DJ Kaspars Pīlēns, puišu grupa “Double Faced Eels”, kā arī vienmēr šarmantais Igo. Arī mazākajiem pasākuma apmeklētājiem tiks nodrošinātas dažādas aktīvas izklaides, tāpat pasākumā būs pieejami gardi ēdieni un dzērieni.

Katrs ziedotājs saņems dzeltenu vannas pīlīti, ar kuru piedalīties pīlīšu ātrpeldēšanas sacensībās. Pasākuma laikā visas iegādātās pīlītes vienlaicīgi tiks ielaistas Rīgas kanālā, lai sacenstos par ātrākās pīlītes titulu. Uzvarētājiem būs patīkami pārsteigumi no pasākuma atbalstītājiem: ātrāko 30  pīlīšu īpašnieki saņems dažādas balvas, piemēram, “Dahon” saliekamo riteni 650 eiro vērtībā, akumulatorskrūvgiezi un urbjmašīnas no “Black&Decker”, praktiskas dāvanas no “Husqvarna”, vairākas dāvanu kartes dāvinās “Aerodium” un “Get Smart Cafe”, gardas balvas sarūpēs Baltijā lielākais kafijas ražotājs “Melnā Kafija” un restorāns “Sirmais&Dreibants”. Mazākos pasākuma viesus priecēs “LUDO” spēles, kā arī “8 Trees” dāvaniņas. Patīkamu atmosfēru mājās varēs izveidot ar “Fffactory” sniegtajām dāvanām.

“Pīļu skrējiena” mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību vīriešu veselības jautājumiem, kā arī vākt līdzekļus bezmaksas analīzēm un ārsta konsultācijām Latvijas reģionos dzīvojošajiem vīriešiem.

Foto: gimenespsihoterapija.lv

TOP Komentāri

avatar