Teikā maskējušās personas no DUS nozog naudas kasti; policijā uzsākts kriminālprocess

Rīgā, Teikas mikrorajonā, izdarīts noziegums – trīs vīrieši baltos kombinezonos, uzlaužot degvielas uzpildes stacijas automātu, nozaga naudas kasti. Saistībā ar notikušo policijā ir uzsākts kriminālprocess un šobrīd tiek pārbaudīta trīs konkrētu personu saistība ar notikušo. Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par personām, kuras, iespējams, izdarījušas šo noziegumu, vai arī jebkādas citas ziņas, kas var palīdzēt nozieguma atklāšanā! Informēt policiju iespējams pa tālruņa numuru 67085942 vai 110.

Naktī uz pirmdienu, 28. janvāri, pulksten 03.50 uz Valsts policijas tālruņa numuru 110 tika saņemti vairāki zvani no iedzīvotājiem par to, ka degvielas uzpildes stacijā Rīgā, Teikā, skan signalizācija un trīs vīrieši baltos kombinezonos uzlauzuši degvielas uzpildes stacijas automātu, pie kura var norēķināties par degvielu.

Notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes patruļpolicisti un Rīgas Teikas iecirkņa policisti, kuri konstatēja, ka no degvielas uzpildes stacijas automāta ir pazudusi naudas kaste. Policisti uzsāka iespējamo vainīgo personu meklēšanu pa tuvāko apkārtni, tostarp mežu, kas atrodas blakus apzagtajai degvielas uzpildes stacijai.

Policija ir ieguvusi informāciju par trīs personu iespējamu saistību ar šo noziegumu un šobrīd to pārbauda.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess, kas kvalificēts pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas un 185. panta pirmās daļas, proti, par zādzību, ja tā izdarīta no glabātavas, un par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Kopējā nozagtās naudas summa vēl tiek skaidrota.

Plašāku informāciju izmeklēšanas interesēs policija šobrīd nevar atklāt.

Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri uzreiz ziņoja policijai par noziegumu. Tāpat policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par personām, kuras varētu būt saistītas ar šo noziegumu, vai arī jebkādas citas ziņas, kas var palīdzēt nozieguma atklāšanā. Informēt policiju iespējams pa tālruņa numuru 67085942 vai 110.

 

Valsts policija

TOP Komentāri

avatar